IMG_4694

Kære lystige læsere. Jeg ser jer, jeg hører jer, jeg lystrer jer!
Jeg er jo en ganske aktiv på de sociale medier i det daglige – navnligt på det billedbårede medie Instagram, hvor jeg flittigt og med rund hånd afbilleder ting, der fanger mit blik. Særligt har jeg en kærlighed for søde sager, sjove sager og pæne sager. Og søde, sjove og pæne mænd. Det sidste skriver jeg, fordi jeg lagt mærke til, at når jeg har delt billeder af nogle af mine mandlige bekendte, er der flere af jer listige, labre ladies, der har udbedt sig, at jeg da for fa’en godt kunne dele lidt ud af de flotte fyre, jeg omgiver mig med.

Og det vil jeg da hjertens gerne! Det skal sgu’tte hedde sig om fru Lange, at hun var nærig med den!
Så jeg har skrevet til, adspurgt og forespurgt en lang række af hunks, som jeg har i min omgangskreds. Og hvad er egentlig i sagens natur mere oplagt end at stille d’herrer de selvsamme spørgsmål, som Se & Hør-manden uge efter uge disker op med kreative og velovervejede svar på?
Således gjort! 🙂

Som mit første offer i denne lille juleleg, om man vil, er jeg blot kravlet over på den anden side af skrivebordet til Christian Laustrup Møller, som jeg deler kontor med. Og nej, det er ikke en skrivefejl. 🙂 Vi deler i fællesskab også kvadratmeter med Christina, men hun er her desværre ikke så ofte.
Christian er uddannet journalist fra RUC, hvor han oven i købet også var så heldig at løbe ind i mig. Han gik på hold med én af mine gode veninder, og således blev Christian og jeg introduceret til hinanden og har været kammerater siden.

Christian har siden endt uddannelse arbejdet på et reklamebureau, og så var han i flere år været redaktør på magasinet ‘Copenhagen Food’. Det er han sådan set stadig, men ved siden af det har han sit eget, lille kommunikationsbureau, Ramble On Comm., som han arbejder med her fra kontoret. Og så har Christian og jeg i øvrigt gang i et nyt samarbejde, som jeg skrev lidt om her. 🙂

Nu skal jeg nok holde bøtte og give ordet til Christian! ENJOY!

Alder: 36
By: København.
Højde og vægt: 180 cm. 70 kg.
Stjernetegn: Vædder.
Kæreste: Ja.
Stilling: Journalist og tekstforfatter.
Fritidsinteresser:
Jeg løber, skriver og surfer, når muligheden byder sig.
Favorittøj:
Jeans og t-shirt på tyvende år. Jeg er langt fra charmeklud og guldmanchetter.
Livret:
Det varierer meget alt efter sæson. Men stegte ris med for meget soja og chili spiser jeg glædeligt året rundt.
Mit bedste feriested:
Siagao på Filippinerne, hvis jeg skulle på ferie i vinterhalvåret. Sydfrankrig, hvis det var en sommertur.
Det tænder jeg på:
En krammer. Der skal ikke så meget til.
Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?:
Det kommer lidt an på, hvor den lå. Hvis den lå nord for Svalbard, må jeg sige luffer, kuppeltelt og primusblus. Hvis den lå lidt syd/vest for Polynesien, ryger jeg på badebukser, maske og snorkel.
Beskriv dig selv med få ord:
Jeg er eventyrlysten, snaksaglig, positiv, arbejdsom, en tand påståelig, lidt for glad for alkohol ifølge Sundhedsmyndighederne, stædig og ind imellem lidt firkantet i min vurdering af både mig selv og andre mennesker.

SÅ! Første hunk er hermed ekspederet!
Hvad siger I til denne gimmick? Er det noget, vi bør fortsætte med?
Og hvis ja: Hvem kunne I ellers godt tænke jer at høre fra? Jeg kunne jo altid udvide min omgangskreds lidt. For jeres skyld, selvsagt. 😉