14089585_10154203734321886_477710488_n
Dette hunk kræver ikke den store præsentation. Han er allerede rost og nævnt så mange gange her på bloggen, at det ville virke stalker-agtigt, hvis det ikke var fordi, jeg var gift med manden og derved har lovet Gud og hvermand at være tumpet med ham for ever!

Men lad mig alligevel fortælle en smule.
Jon er født i et kollektiv Roskilde eller omegn, så vidt, jeg husker. Han er vokset op med en mor, en far og en lillesøster. De havde ikke hund, hvilket er lidt irriterende for mig, da han derved ikke helt kan se det absolut nødvendige i, at vores børn vokser op med et kæledyr. Jon er netop blevet onkel for første gang, da hans søster er blevet mor til lille Pelle, og egentlig lå det vel i kortene, at Jon skulle være skolelærer, for det var begge hans forældre, men efter en øjenåbnende oplevelse på gymnasiets teaterscene og senere et ophold på teaterhøjskolen Rødkilde, søgte han i stedet ind på skuespillerskolen. Inden da havde han været med i ungdomsgyserne Midsommer og Kollegiet, hvoraf jeg særligt vil fremhæve den første, som jeg jo stadig synes er skidegod!

Jon er uddannet fra Odense Skuespillerskole i 2011, og siden har han spillet en teater, lavet film og TV. Det seneste halve år har han været arbejdsløs, men på mandag starter han indspilningerne på en ny, dansk TV-serie, hvor han har én af hovedrollerne, og ved siden af det lægger han stemme til en stork i en tegnefilm. Og oven i det skal han i næste uge også til Tyskland og indspille en reklamefilm.
Langemanden har et særdeles aktivt efterår, hvilket jeg om nogen under ham, men det betyder selvfølgelig ikke, at han kunne sno sig udenom at svare på spørgsmålene herunder her!
I næste uge kommer der en single-mand, I promise! Jeg har set, det er blevet efterspurgt, så hold ud! Han er (også) nice! 😉

Og således giver jeg ordet til Jon Gudmand Lei Lange:

Alder: 36 somre
By: København K
Højde og vægt: 183 cm og 85 kg
Stjernetegn: Vædder
Kæreste: Godt gift
Stilling: Skuespiller
Fritidsinteresser: Fodbold, film, xbox, en serie sammen med min dame i sofaen, og mine unger. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Men næsten. Fodbold er i hvert fald ret højt oppe. 🙂
Favorittøj: Jeans og T-shirt. Min kone prøver at udvide min horisont en smule, og jeg er ikke fjendtligt indstillet. Omend ret fantasiløs. Men jeg vil gerne.
Livret: Mexicansk, hands down. Er vild med stort set al mad, men det er ligesom med ‘yndlingsfilm’. Jeg svarer ‘True Romance’, selvom det egentlig er umuligt at svare.
Mit bedste feriested: Sol, strand og et telt med familien i.
Det tænder jeg på: Selvtillid. Punktum.
Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?: En kniv, mobilen og en solcelleoplader.
Beskriv dig selv med få ord: Optimistisk, ambitiøs, selvbevidst, professionel, humoristisk, nørdet, pladderromantisk og til at stole på.

Tidligere hunks kan nydes her og her. 😉