image

Det er mandag, og det er sådan gået hen og blevet min faste ’10 ting’-dag. Jeg har faktisk overtalt Jon til at forestå den i næste uge! Tænker, det kunne være lidt skægt (muligvis mest for mig) at høre, hvilke weird karaktertræk, han mener, jeg tøffer rundt med. Der er nogle – så meget ved jeg! 🙂

Men lige nu har han travlt med at spænde i overarmene dernede i Slovenien, så I må nøjes med mig for nærværende. 😉

  1. Vores soveværelse i lejligheden ligger lige ud til bagtrappen, så vi kan altid høre, når der er nogle, der går ned den vej. Det er faktisk ikke irriterende, men jeg overvejer altid lidt at åbne døren og råbe som en vild tiger, bare for at give dem et pjosk, netop som de passerer vores dør.
  2. Ligesom at jeg også flere gange har råbt underligt ting i vores dørtelefon først på aftenen, når folk går forbi på vej i byen. Det er dumt, jeg ved det …
  3. Jeg KAN ikke se forskel på 3D-babyer! Kan. Ikke! Altså de der scanningsbilleder, man (nogle) som gravid kan få lavet, så man kan se, hvordan baby kommer til at se ud IRL. Jeg synes, de ligner hinanden hele bundet.
  4. Da vi var i koloen i sidste uge, havde jeg det uheld (for begge parter, kan man sige) at træde i en brun dræbersnegl, så jeg fik dens slim op mellem tæerne. Jeg har engang trådt i en hundelort, og det stunt ville jeg faktisk hellere have gentaget, hvis jeg havde haft valget.
  5. Forleden var jeg og Hugo ude at kigge på butikker, mens Jon og Berta hang ud sammen. Hux og jeg fandt noget LEGO, han gerne ville have, og så købte vi også noget til Berta, som jeg sagde, at han måtte give hende som en gave fra ham selv. Efter det kunne han ikke snakke om andet, og da vi hoppede op på  cyklen for at finde de to andre Lei Langer, krammede han pakken og sagde “Jeg ELSKER at gi’ til Berta en gave!” Jeg døde lidt af kærlighed!
  6. Selvom jeg efterhånden har set mig selv på video og hørt mig selv på båndoptagelser et par gange, så synes jeg stadig, min egen stemme lyder dybt godnat! Jeg ved godt, alle siger det samme om deres stemmer, men min lyder jo som en hamster med kighoste!?
  7. I denne uge er det tre år siden, at vi var til nakkefoldsscanning med Krapylerne, og jeg således blev officielt gravid! Samme aften var jeg til premiere på Vild Med Dans, så det var alt i alt en ret win-agtig dag.
  8. Jeg har faktisk ikke drukket cola i tre uger. Bortset fra den der weekend med LADY-LOGEN, hvor Jon og ungerne var på Samsø. Men ellers!
  9. Vi har halet de tre midterste tremmer ud af Krapylernes FLEXA-senge, så de nu selv kan kravle ud, hvilket de gør nogle gange i løbet af aftenen og hver morgen. Det er så sindssygt hyggeligt, når de kommer anstigende med morgenhår, søvn i øjnene og natdragt på. Men jeg overvejer seriøst at købe en gigantisk sikkerhedskæde til hoveddøren, da det giver min psyko-noia at vide, at de selv kan åbne den!
  10. Jeg elsker smagen af banan, men jeg har altid haft det underligt med konsistensen. Eller også er det formen? I hvert fald giver bananer mig altid brækfornemmelser mindst én gang under indtagelse. Og jeg spiser dem alligevel. Weird.