Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

Dét skal I altså lige vide, det her!
Jeg er jo blevet ret glad for Ellos – særligt på indretningsfronten. Jeg har både dette tæppe i stuen, en kontorstol, to lamper og et andet tæppe i køkkenet. Og i dag har de altså lanceret en kampagne med nogle ret vilde rabatter. Hvis man er helt ny kunde hos Ellos, kan man få 50% rabat på den dyreste vare OG fri fragt! Man skal bare bruge rabatkoden: 345418. Koden kan bruges én gang pr. kunde og duer frem til d. 30. september.
Hvis man ikke er ny kunde, kan man stadig få 40% rabat på den dyreste vare ud af det, man køber med rabatkoden: 345422 Og det er sgu da også en sjat. 😉 Dén kode duer kun til og med på søndag d. 11. september. Og den kan også kun bruges én gang pr. kunde.
Så hvis man er ny kunde, skal man lige være lidt vaks ved havelågen, for så kan man jo FØRST købe noget med sin 50%-rabatkode og dérefter logge ind igen og købe noget mere med 40% rabat. Ahva’be’ha’r!

Herunder kan man se, hvad jeg ville foreslå at investere i.

14256554_10154250801231886_1590967275_n

Jeg gad totalt godt have et semi-velour-agtigt sengetæppe i flaskegrøn med matchende puder til! HERRE-gerne, faktisk!! Det kan ses og hittes her.

66-2785

Vi mangler en stol i stuen, og selvom jeg lidt har lovet henholdsvis farfar og bedstefar, at vi finder én med nakkestøtte, så gad jeg altså godt ha’ den her også … <3

62-1351D2

Begge mine krapyler har et par Stan Smith, og det samme har deres far og undertegnede faktisk. Selvom de har været i Sri Lanka og tilbage, er de stadig i relativt fin forfatning, omend de er ved at være lidt for små til ungerne. Måske den gode rabat var en fin anledning til at købe to nye par her. 😉

ells_0113056_MSådan nogle reoler her kan vi aaltid bruge flere af hjemme hos os. Til opbevaring af legetøj, stiletter, handsker, service, bøger eller magasiner. De kan hittes her.

79-0530_main

De her stjerner hænger jo hjemme på Krapylernes værelse, som det kan ses her, sammen med nogle luftballoner fra Søstrene Grene. De (altså Ellos) har også vildt mange andre stickers her.

5468045

Den her kjole er sådan én, der klæder de fleste, og som er nem at føle sig godt tilpas i. Den kan hittes her!