image1
Sidste weekend var jeg alene hjemme i to døgn! Det er første gang, siden vi fik børn, men forhåbentlig er det ikke den sidste, for det var virkeligt zen-skabende. På prolle-måden. I løbet af weekenden fik jeg set fem film fra de forskellige streamingtjenester, Langehjemmet råder over, og seks afsnit af HBOs nye TV-serie ‘Divorse’ med Sarah Jessica Parker, som de havde været så elskværdige at give mig et preview på.
Henunder aften om søndagen begyndte der at brede sig en noget tung dunst i stuen, hvilket jeg ræsonnerede mig frem til nok skyldtes, at resterne fra alle de måltider (inklusiv snacks), som jeg havde indtaget i løbet af dagen, stod længere henne i sofaen …. I stedet for at gå de 10 meter hen til opvaskemaskinen med mit beskidte service, havde jeg ganske enkelt bare rykket det lidt til venstre.
Dét, mine damer og herrer, er weekend done right!

Min tanke med dette indlæg er at komme med min uforbeholdne mening om de værker, jeg har gennemset fra min plads i sofaen, og så kan disse anmeldelser måske tjene som inspiration for andre, der står overfor en aften, en eftermiddage eller sågar en hel weekend som sofapølse.

Øjnenes Hemmelighed
(Lejet på Blockbuster)
Dén var god! Det skal siges, at jeg er forudindtaget, for jeg elsker Julia Roberts, som spiller én af hovedrollerne. Men på den anden side er jeg ikke sindssygt pjattet med Nicole Kidman, som spiller en anden af hovedrollerne, men filmen var ALLIGEVEL god!
Den handler jo om en kvinde, der mister sin datter, og den slags bliver bare aldrig det samme at se, efter at jeg har fået børn. Det gør ondt i hjertet på en anden måde – også selvom det bare er en film. Jeg så også ‘Eye for an Eye’ med Sally Field for nogle uger siden, og den gjorde slet ikke så ondt at se første gang.
Men hvorom alting er, synes jeg, at ‘Øjnenes Hemmelighed’ er knald-god som krimi/thriller på 90’er-måden, som fortsat er mit yndlings-årti, når det kommer til spændingsfilm!

Single i New York
(Lejet på Blockbuster)
Not so much … Jeg elsker ellers både Rebel Wilson og Dakota Johnson og den slags film i det hele taget, men den spillede bare IKKE: Kliché på kliché, og jeg kan ikke engang huske, hvordan den endte. Just don’t do it. Så nap hellere et afsnit af Sex and the City i stedet. 🙂

The House at the End of the Street
(Set på Netflix)
YES! Gør det! Jeg er så glad for, at jeg så den her film om eftermiddagen, nu hvor jeg var alene hjemme, for den er sgu ret uhyggelig! Jennifer Lawrence er genial og som oftest garant for en god film, og twistet i denne hér er vildt godt. Se den!

The Passengers
(Set på Netflix)
Jeg har ikke altid været fan af Anne Hathaway, men jeg er blevet det med tiden. Hun spiller også godt i den her film. Lidt irriterende type, men jeg tror egentlig, det er meningen. Jeg kedede mig på intet tidspunkt, historien var fin, og det var også en udmærket slutning. Det er ikke en film, jeg sådan vil råbe højt over byens tage, at alle bør sige deres job op for at se lige med det samme, meeen den kan da snildt gå an en onsdag aften, hvor man ikke har andet spas i kikkerten.

Awkward Sexy People
(Lejet på Blockbuster)
Jeg så traileren først, da der ikke er en eneste skuespiller med i filmen, som jeg kender. Traileren er de første 5 minutter af filmen, og den er grineren! Til gengæld er den altså også det sjoveste ved filmen. Nu er jeg lidt hård, måske. Jeg synes faktisk, den var ret sjov, men ikke så sjov som ‘Trainwreck’ eller ‘Bridesmaids’.

Divorce
En ny TV-serie, der kommer på HBO, med Sarah Jessica Parker i hovedrollen, og så kan man jo udfra titlen måske gætte, hvad serien handler om.
Jeg slugte de seks afsnit i én enkelt ‘binge’, og jeg glæder mig til næste afsnit! Men samtidig er jeg nødt til at nævne, at jeg jo altså bedst kan lide at se krimier eller film og serier, hvor folk er glade, og det er de jo altså sjældent det meste af tiden, når det handler om en skilsmisse. Men vi ér i komediegenren, og jeg har virkelig savnet SJP! Og vil vil sygt gerne have hendes hår, som det ser ud i den serie, i øvrigt. Man kan se en trailer her.