Fotografi den 29-09-16 kl. 10.47

Jeg har denne formiddag modtaget denne “flyttedagskurv” af mine kolleger her i Hi House. Og de overrakte den, mens de skrålede en adapteret version af “I dag er det MMs fødselsdag”. Så gæt lige, hvad jeg har spist til frokost? 

Der sker en del i mit lille arbejdsliv i disse måneder, og det føles altså ret fantastisk! Efter at have skrevet en blog om … well, basically mig selv … i to-et-halvt år, er det nok meget naturligt, at jeg kan komme til at savne lidt input og nyde, når der ruskes lidt op i sagerne. Når man så slår vinduerne op på vid gab, kan det næsten ikke undgås, at den friske luft hvirvler støvet op, og under det finder man gamle dagbøger og glansbilleder, og hvis man er heldig, kan det klare lys, der trænger ind, åbenbare nye måder at se de gamle ting på. Og det er sket for mig. 🙂

Som nogle af jer, der læser med, nok ved, er jeg sammen med min ven, Christian, ved at starte et kontorfællesskab, som kommer til at hedde Tinnitus! Vi har allerede skrevet under med nogle rigtigt spændende mennesker, som vi fra d. 1. november skal dele arbejdsliv med på daglig basis, og vi har stadig en del ledige pladser tilbage, som vi planlægger at fylde lige så stille. Intet skal forceres – det skal være helt rigtigt!
Christina Dueholm, som Christian og jeg i forvejen delte kontor med, flytter også med, og hun og jeg er gået i gang med at arbejde endnu mere sammen, end vi gjorde i forvejen. Vi er nemlig meget forskellige, Christina og jeg, og samtidig har vi mange af de samme interesser og ting, vi holder af, og det mix er helt perfekt! Når man kan se på de samme ting på to helt forskellige måder og pakke sin egen forudindtagede holdning langt nok væk til, at man kan forstå, hvad den anden mener, sker der ting og sager!

Og det gør der altså også her på domænet fra i morgen!
Min blog har jo haft hjemme hos Benjamin Media siden d. 1. januar i år, og nu har vi slået op. Alle er glade, og der er ikke nogen, der har fundet en anden, som de kendte altid siger i Se & Hør. 😉 Det skulle bare ikke være os mere. Og derfor sker der nu noget, som jeg har samlet mod til, siden jeg i tidernes morgen startede med at blogge på fuldtid: Jeg skal være professionelt single!

Fra i morgen, fredag d. 30. september 2016, ligger min blog ikke hos nogen som helst. Det er kun mig, der bestemmer, og det er kun mig, der skal stå for at få alting til at løbe rundt, hvilket er en lille smule angstprovokerende, men mest af alt SPÆNDENDE!
Grunden til, at min blog i første omgang lå hos Bloggers Delight, og at jeg siden indgik et lignende samarbejde med Benjamin Media var, at jeg på det tidspunkt slet ikke kunne overskue at stå for hele forretningsdelen selv. Jeg ville primært bare gerne skrive, og så var det fint, at der var nogle andre, der tog sig af resten.
Sådan har jeg det ikke mere. Jeg ELSKER selvfølgelig stadig at skrive, og nu synes jeg, at jeg begynder at have overskud til at kaste mig over lidt flere ting også. Måske hænger det sammen med, at Krapylerne er blevet større, for det føles som om, de af mine hjerneceller, der tidligere kun var allokeret til yngelpleje og ditto bekymring, nu igen er klar til at blive sat i spil i andre sammenhænge. Også.
Jeg synes, at alt det med at udtænke kreative løsninger, som gør, at det sponsorerede indhold bliver interessant for både mig, annoncørerne og vigtigst af alt jer, der læser med, er superskægt, og jo længere tid, jeg har været i den her besynderlige branche, jo mere lyst har jeg fået til selv at overtage al kontrol med min blog tilbage. Ikke fordi, jeg har haft dårlige oplevelser med de bureauer, jeg har været hos. Måske snarere fordi, de har inspireret mig, faktisk. 🙂

Der kommer stadig til at være bannerreklamer, sponsorerede indlæg og affiliate-links på bloggen, og jeg kommer selvfølgelig stadig til at fortælle, når der er tale om reklame i et indlæg. Ellers ville jeg jo være en spade – både fordi, det er dårlig stil at lade være, og fordi der står i loven, at man skal.
Forhåbentlig kommer man sådan set ikke til at kunne mærke den store forskel på den anden side af skærmen. Andet end at bloggen har fået et nyt look, som jeg selv har designet … Eller, altså: Som jeg så godt som muligt har forsøgt at forklare en sej grafikerdesign-nørd, jeg godt kunne tænke mig. 🙂

Jeg håber, at I, der læser med, har lyst til at blive ved med det. Jeg glæder mig sådan til de kommende måneder, og jeg planlægger at gøre mit for, at de også kommer til at byde på nogle flere fysiske dates ude i den virkelige verden. Mit møde med Johanne og Mie i Svendborg gav mig endnu flere sommerfugle i maven ved tanken om at tulle en tur rundt i Dannevang og hilse på de af jer, der skulle have lyst til det. Det giver mig så meget god energi at høre lidt om jer, som jeg dybest set deler (min) hverdag med. 🙂

Skål for i morgen! Og i overmorgen! Og dagen efter … Og … <3