Fotografi den 30-09-16 kl. 08.22 #4
Den her dag er helt tumpet!
I går blev jeg brændt af af ikke mindre end TO flyttefirmaer, der skulle have tømt kontoret i Hi House og sendt mine ting ned i Tinnitus, så der kunne blive plads til de håndværkere, der i dag skal male og pylifyla’e vores gamle lokale her i Kronprinsensgade, så det er pænt til den næste lejer.
Så flyttefolkene kom altså klokken 8 i morges, og i skrivende stund sidder jeg på gulvet og venter på håndværkerne. Som gerne må komme SNART! For klokken 11 skal jeg (oh, ve, oh, skam!) aflevere vores Ssang Yong tilbage. Og den skal lige rengøres og synes først. STRESS!

Jeg læste lige min makker, Christinas, indlæg. Hun går jo nemlig OGSÅ solo nu – jeg ville ikke skrive det i mit indlæg i går, for den historie skulle hun næsten selv have lov at breake… 😉 Hun har jo taget tilløb i flere år – og det er bare så typisk mig, at jeg hopper ud i noget med begge ben på nakken, og så ender det hele med at ske præcis samtidig! For det er jo også i dag, at min blog flytter fra Benjamin og altså springer ud med nyt design. Jeg ved ikke, præcis hvornår, men shit, jeg er spændt!

Billedet ovenfor er det allersidste selfie taget på kontoret i Hi House! Og billedet herunder er den allerførste selfie taget i Tinnitus! Begge taget denne morgenstund. Og SE lige de FIRE lokaler en suite! Wild times! I LOVE IT! 😀
Og hey, hav lige en god dag – nyd solskinnet! Det er fandme en fin måde at sige farvel til en smuk september på, i øvrigt!
Fotografi den 30-09-16 kl. 08.55