Fotografi den 09-09-16 kl. 16.38 #3

Vi har i nogle uger vidst, at det var netop i går aftes, at Jon ville komme til København efter halvanden måneds tid som midlertidig svendborgenser. For i dag skulle han filme nogle scener til TV-serien ‘Mercur’ i både Tivoli og Radiohuset. Hele næste uge har han fri, og så drager han atter til Svendborg. Først skal han faktisk liiige et smut til Slovenien og lave noget andet arbejde, men hvorom alting er, har aftenens date været i kalenderen ret længe, for det er sparsomt med den slags for tiden.
Og forstå mig nu endelig ret! Jeg glæder mig som en ivrig Duracell-kanin med klaphat til en aften med min mand, tid til voksensnak, god mad og måske en film i biffen. Ja, jeg ved, det er en klassiker, men det spiller altså for os. Man behøver vel ikke bungyjumpe og lade sig hænge op i læderseler for at have et godt ægteskab, når man nu bare er mere simple som personer, vel?

Eneste problem er imidlertid – og jeg ANER virkelig ikke, hvor kæden er hoppet af! Det her burde jeg satme have styr på efterhånden! – at ‘Vild Med Dans’ starter i aften!? Og det vil altså sige, at jeg går glip af PRÆMIEN! OG en aften med ‘Freitags-fragen’, som jeg ellers så frem til at sparke igang igen!
Blandt nydanserne glæder jeg mig allermest til at se Mille Dinesen, Thomas Buttenschön, Pizzakongen Gorm, (som jeg engang arbejdede sammen med som tjener på én af Madklubbens restauranter, og som i en brandert sidste år fik mig til at jage en ‘Støt Brysterne’-nål igennem hans øre. Det gjorde seriøst ondt på manden!) og Laura Bach.
Og den slemme er, at jeg altså skal ud at spise med nogle veninder næste fredag også! Det holder jo altså slet ikke!? Og ja, jeg ved godt, de genudsender showet lørdag, men jeg har jo for pokker børn, og i øvrigt skal vi i kolonihaven og spise burgers på duge af nervøs velour sammen med de andre beboere på vores vej i anledning af sæsonens afslutning.

Det er en ommer, fru Lange! Jeg er simpelthen gået bag om dansen i forhold til dette års sæson. Men det bliver der rettet op på!