img_6402.jpg
Dagen i dag startede kl. 5, da Jons vækkeur ringede, fordi han skulle mucho tidligt til Ljubljana of all places.
Det er skønt at være kunstner i København, men det er ikke altid det, man bliver tyk af, så Jon har takket ja til at lege model i en udenlandsk reklame. Den kommer ikke til Danmark, men det gør han heldigvis igen på torsdag. Dog ikke til hovedstaden, men til Svendborg. Og torsdag skal jeg holde foredrag på Glamsbjerg Skole ved Assens (apropos: Of all places, hehe), så da kører jeg til Fyn og overnatter hos ham. Og jeg glæder mig allerede som en hund til luftning! De her ti dage, hvor han har været hjemme hos mig og Krapylerne, har været så venlige at velsigne os (og alle andre, heldigvis) med masser af solskin, så i mit lille hoved er lagret de dejligste billeder af Krapylerne, der plasker med vand og skider i græsset omkring kolonihaven, Jon, der høster de sidste rabarber og mig, der mæsker mig i hjemmedyrkede vindruer.

Men nu er det atter hverdag, hvilket heller ikke er så ringe!
I skrivende stund befinder jeg mig på Holberg No. 19, som er min kommende stamcafé, da den ligger lige overfor vores kommende kontorlokaler. Her er svinehyggeligt og uprætentiøst, malingen skaller af væggene, og man kan få morgenmad for 30 kr. Ejeren er italiener, og stedet minder mig mest om noget, jeg har set i Berlin eller Barcelona.
Om et par minutter har vi fremvisning for (måske) kommende lejere i de fine lokaler, og jeg glæder mig sådan til at møde folkene og ikke mindst se stedet igen!

Med ønsket om en vidunderlig mandag, der måske nok er mere grå end den seneste, men ikke mindre fuld af muligheder… ❤️