Min yndlings-shop på nettet kører i disse dage med noget sensommer-udsalg, som slutter I MORGEN – altså søndag! Så det er i sandhed allersidste chance for at få nallerne i nogle gode sager til en billig penge, inden de haler det hele af sitet og …. Ja, jeg ved egentlig ikke, hvad de gør med de ting, der ikke bliver solgt!?

Men hvorom alting er, har jeg samlet 10 af de ting, jeg godt selv gad købe. Jeg ville faktisk have puttet én ting mere ind, men den blev udsolgt, mens jeg klikkede på den, og det siger vist lidt om, at man sgu skal have røven med sig, hvis man vil nå at have fat på sine favoritter inden i morgen. 😉

Herhjemme regerer jeg sofaen enevældigt, da Jon er til teaterkoncert i Bellevue med sin mor. På mandag rejser han atter ud i verden, hvilket jeg gør mit bedste for ikke at tænke på.
Happy shopping, ladies! Jeg har fødselsdag om tre uger, just saying, høhø. 😉

Man kan i øvrigt se aaaalle de andre sager, der er på end-of-summer-udsalg her.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks.
gant1458_greengarden
Super-pæn kjole, der også fås i sort, som går til alle anledninger. Og det der vrid, den har, oppe ved halsen, er så mega-klædeligt, synes jeg. Jeg har trøjen, der ligner den, og den har jeg tænkt mig at slide op, nu hvor det atter er ved at være tid til lange ærmer. Kjolen fås her. Og den er nedsat med 50% indtil på søndag.

iw30101369_whitesmoke_10051

Pæn trøje fra InWear. Jeg er vild med en god, høj hals, men jeg går sjældent fuld rullekrave, da jeg synes, det får mig til at ligne en rollon-deodorant, når jeg sætter håret stramt op … Derfor er jeg mere til sådan en lille hals som den her.

ljsl41ze_white_p12

Jeg er ikke sådan helt sikker på, at jeg forstår budskabet på denne t-shirt, men jeg synes alligevel, den er ret fed, hehe. Den er nedsat med 25% her.

iw30101265_mixedstripein_11025
Fiiine striber fra InWear til et hverdags-bohéme-look! Findes her.

iw30100717_lightvintage_10200

Jeg er blevet fan af Lee Jeans, siden jeg købte dem her! Så jeg overvejer at nappe disse, når de nu alligevel er sat ned med freaking 50%. Det er altså ret billigt for et par gode jeans.

toss60772002_artwork_a03_1

Virkelig cool kjole fra Tiger Of Sweden med plads til både mås og mave! Hurra! Den er nedsat med 37% her.

ibelayer85_olive

Fed jakke fra Libertine-Libertine. God til overgangen mellem den her lune sensommer og det ruskende efterår, vi nok er nødt til at besinde os på snart at skulle se i øjnene. Findes her med 50% rabat!

wwd116111055073_whitestrip
Åh, jeg overvejer at købe den her kjole, selvom vejret går den anden vej. Vi snakker om at tage på varm ferie til foråret, og den her er så pæn, at det næsten er det værd at have den hængende i et skab i et halvt år… <3 Den er fra Wood Wood og er nedsat med 50% indtil på søndag!

ganf1157_black

Super-fed og festlig top fra Ganni til en god bytur i september eller oktober. 😉 Den kan hittes i to farver her, og den er nedsat med 50%.

sga16012252_linesice
Denne kjole fra Stine Goya har jeg selv i sort. Så fin i isnende farver også, og den er nedsat med 50% her. Desværre er der ikke så mange tilbage.