img_5823-1.jpg

Hvad spiser man til frokost, når man er:

1) alene hjemme i sin lejlighed for første gang i små tre år.

2) mig.

Svaret er naturligvis bananasplit!

Min dag forløber indtil videre fuldkommen planmæssigt. Jeg fik sendt familien afsted i morges, og derefter gik jeg i seng og sov gudhjælpemig til kl. helt præcis 11.02 – fuldstændigt som jeg forudså!

Siden da har jeg spist honningmadder til morgenmad (Vi var sgu løbet tør for Nutella), og i skrivende stund ser jeg ‘Øjnenes Hemmelighed’ på BlockBuster og spiser split til frokost.

Eneste issue er, at klokken nu er lidt over 13, og jeg mangler at gå i kjole-panik, løbe ny kjole, tage ind på kontoret og pakke 32 goodiebags til i aften, tage bad, barbere diverse, sætte hår, lægge makeup, gå i ny kjolekrise og bevæge mig ned på Madklubben ved Rådhuspladsen MED føromtalte 32 goodiebags. Alt sammen inden kl. 18.

Men nu vil jeg under alle omstændigheder lade Nicole Kidman, Julia Roberts og de andre fange den morder, så vi kan komme videre i teksten!

Peace out! 🙂