14256499_10154256077146886_109860096_n

Jeg har gået lidt og leget med tanken om at skifte navn. Altså ikke mit eget navn. Satme nej, jeg kan ikke forestille mig, at noget passer bedre til mig end lige præcis ‘Mette Marie’, faktisk.
Men bloggen fik jo lidt sit navn i en koger, kan man sige. Jeg var høj på graviditetshormon og kridhvide boller med Nutella, som jeg mixede til det helt store blandingsmisbrug med både mælk og cola. Dog fra hvert sit glas. Jeg startede jo bloggen, fordi jeg fik en god idé en enkelt eftermiddag, og da jeg luftede den på Instagram, var der en, der skrev, at det da var en god idé for mig at blogge, og jeg burde navngive selvsamme ‘Twinpeaks’. Og så behøver jeg nok ikke fortælle, at det gjorde jeg så.

Men der er jo sket en del, siden jeg lå på vores banged up sofa, vejede tæt på 90 kilo og havde sure opstød og led af ondt i både ryg, fødder, hænder, mave og alt andet, der sad fast på mig. Vi har for det første fået ny sofa. Og Krapylerne er i øvrigt kommet til verden.
I starten handlede alt herinde jo om dem, og det gør det jo ikke længere. Jeg er godt klar over, at der nok er nogle, der savner Hux og Bertie, og det kan jeg ved Gud godt forstå. I går blev Hugo klippet, og han ser så mega-hamrende-røv-lækker ud, at jeg tager mine fotografiske overvejelser op til genforhandling med mig selv flere gange om dagen pt. 😉
Men bortset fra det, har jeg det sgu ret godt med kun at vise deres i øvrigt også ret fine nakker og så stadig skrive om dem nu og da. En bonus, jeg faktisk ikke engang havde forestillet mig, inden jeg stoppede med at vise mine børns ansigter på Internettet er, at jeg nu også får lov at opleve venner og familiemedlemmer sige “Guuud, hvor er I blevet STORE” om mine børn og ikke “Sig mig, havde hun ikke også den trøje på i går? Det så jeg da på Instagram!”, når de ser dem.

Men netop fordi, mine twins ikke længere er bloggens omdrejningspunkt, har jeg overvejet, om jeg skulle ændre bloggens navn og gøre, som ret mange andre bloggere har gjort det seneste års tid, og i stedet bruge mit eget navn. Men skulle den så hedde www.mettemarie.dk? For www.mettemarieleilange.dk er satme for langt! Man kunne også se, om domænet www.mm.dk er ledigt, men på den anden side ved jeg, at mandemagasinet M’s hjemmeside hedder www.mmm.dk, og dén skuffelse vil jeg alligevel nødigt byde de mandlige læsere, der skulle glemme et enkelt ‘m’ i skyndingen i jagten på store babser.

Samtidig synes jeg, det hele bliver meget “BAAAAAM!!”, hvis hele bloggen pludselig hed Mette Marie. Og dem, der ikke ved, at jeg har tvillinger (dem er der nok ikke mange af) tænker nok alligevel ikke automatisk “børneblog”, når de hører navnet Twinpeaks.
Derfor beholder jeg navnet Twinpeaks.dk! Jeg synes, det er tilpas bredt til stadig at du, selvom ungerne er ansigts-pensionerede. Og det er også meget hyggeligt at holde fast i det, jeg kom fra.

Det var lidt om det. 🙂