Fotografi den 20-09-16 kl. 15.12 #3
Tusind tak for responsen på dette indlæg! Og ja, jeg kan sgu godt se, det havde været smartere i første omgang at foreslå et get-down i Svendborg eller Assens, hvor der for det første er flere folk og for det andet bedre caféer. Eller bare caféer i det hele taget … Men nu er jeg jo selv fra en ret lille “by” (Ordet ‘by’ er i citationstegn, fordi jeg sgu’tte rigtigt ved, om en vej med otte huse (hvoraf halvdelen af beboerne var i familie med hinanden, og hunden, Baloo, nede i nummer otte var far til samtlige tre kuld hvalpe på vejen på én sommer, den sjover!) kan kvalificeres som by), og derfor synes jeg altså, at der ville være noget voldsomt hyggeligt over at gøre det i Glamsbjerg!
Og jeg føler mig ret meget som en røv, fordi jeg nu ændrer på planerne …

Men det bliver sgu svært. Det eneste forslag til et mødested, jeg har fået, er Glamsbjerg Hotel, og deres restaurant åbner altså først klokken 17. Og jeg har en kende svært ved at regne ud, hvad jeg skal bruge fem timer på i Glamsbjerg, hvis man ikke kan shoppe. Jeg ér opdateret på Brangelina-skilsmissen.

Derfor gør vi det sgu i Svendborg! Og jeg er seriøst ked af, hvis jeg skuffer nogle glamsborgensere!! Det var langt fra hensigten! Udover manglende venue har jeg også opdaget, at Svendborg alligevel ligger en times kørsel fra “Glammeren”, som det så yndigt blev kaldt i mit kommentarfelt, og jeg skal jo faktisk også have måsen med mig, for jeg vil jo gerne se Jon!

Derfor! Hvem vil på blind date med mig i Svendborg?
Jeg kommer til at sidde på Hotel Ærø fra klokken 14 til 15. I kan kende mig ved, at jeg er hende med colaen (og hvis de har brunsviger på menuen, så er jeg også hende med brunsviger). Hvis nogle har mod på at tage turen fra Glamsbjerg, så skal jeg gladeligt refundere kørselsomkostningerne! Seriøst – jeg har MobilePay, det bliver kein Problem!
Og man behøver ikke have venner med – jeg sidder der helt alene, og vi har jo flere gange her på domænet talt om, at det er godt at gøre ting alene. 😉

Så altså! Jeg ved, det er ret sidste øjebliks-agtigt, men I skal ikke bekymre jer eller føle noget ansvar for at dukke op, hvis lysten dertil svigter. Jeg har lige tjekket hotellets menukort, og de har både fynsk æblekage, bøf med bløde løg og tarteletter. I’ll be fine. Men jeg HÅBER, vi ses! 🙂 Jeg synes bare, det er så svinehyggeligt at få sat ansigt på nogle af jer, der læser med, så hvis I har tid og lyst, så har vi altså en aftale!

PS:
Til den, der foreslog en “foredrags-turné”: Fandme årtiets næstbedste idé! (At gifte mig med Jon vinder altså stadig) Det vil jeg seriøst kigge på! Selvom det stadig virker sådan scifi-agtigt surreal, at der skulle være læsere nok her på domænet, der gider høre på mig ‘live’, hvor man jo så altså ikke bare kan lukke siden, når man har fået nok. 😉