marie-meets-cinderella-couture-eventsSÅ kører bussen saftsuseme! Jeg har ventet hele dagen på, at ændringerne ville “trænge igennem”, som man siger. Eller det ved jeg nu ikke, om man siger, men I ved, hvor jeg vil hen. 🙂
Mine kloge tech-nørder siger, at det kan tage op til 24 timer for Internettet at forstå ændringer, så det er ikke alle steder, at min blog lige nu vil se funklende ny ud. Hvis den ikke gør, kan man forsøge sig med at clear’e sin cache og cookies eller søgehistorik. Men hvis det ikke virker, er der desværre ikke andet at gøre end at vende retur senere. 🙂
Jeg håber i øvrigt, at I skulle have lyst til at tjekke sitet ud fra en computer, for det er altså dér, de nye ændringer i højeste grad kommer til deres ret!
14502121_10154304655496886_966048630_nJeg håber sådan, at I, der læser med, kan lide mit nye site. Der er kommet nogle nye features, som man nok ikke kan undgå at bemærke – forhåbentlig! Blandt andet har jeg fået en række faner øverst igen! Dem savnede jeg lidt, da jeg sløjfede dem i starten af året, så nu er de retur – bare i fornyet udgave. Og nej, nej, det har da ingenlunde været besværligt at skulle kategorisere de 1.200+ indlæg, jeg har skrevet i løbet af de seneste to-et-halvt år! På ingen måde! Med løg på … 😉
Alt er nok ikke helt på plads, men det kommer lige så stille.
14543458_10154304655526886_1781275568_nTillad mig præsentere de nye kategorier:
KLUNS: Rimelig selvforklarende, vil jeg mene. Det er indlæg, der handler om tøj. Både det tøj, jeg ønsker mig og det tøj, jeg går i. Og sko. Med glimmer.
EFTERTANKER: Nu og da laver jeg nogle indlæg, der er lidt mere personlige og handler om nogle af de tanker, jeg går og gør mig om dette og hint. Disse indlæg vil blive kategoriseret her.
HVERDAG: Her ligger langt de fleste indlæg, da dette jo bedst kan kategoriseres som en hverdagsblog. Børn, brok, ballade og resten af baduljen!
UGENS HUNK: Igen en kategori, der nok ikke behøver de helt store armbevægelser for at blive forklaret. Som den lumre læser nok har opdaget, skylder jeg lidt på hunk-kontoen, men jeg er sgu løbet tør! Jeg har simpelthen ikke flere lækre venner! I hvert fald ikke flere, der tør lægge mås til her på bloggen! Så forslag til emner modtages hjertens gerne.
10 TING: Indlæg med tørre (og nogle gange fugtige …) facts om undertegnede!
REJSER: Ja, det kan vi jo godt lide her i Langehjemmet! At forlade det og fare mod fjerne himmelstrøg! Den slags vil blive kategoriseret her.
GUF: Fuck ja! Gu’ har jeg da dedikeret en kategori til slik, banana split og andre desserter! Det manglede bare, da kalorier jo i sandhed må siges at være én af mine hobbies.

Når man klikker på én af kategorierne, kommer man ind til indlæggene, som ligger i det fineste gitter (synes jeg selv), så man kan se en masse på én gang! Se, SÅ! Det er da nyt!269970eadbc95493333e55474e58dab2Desuden er der kommet en lille sidebarre til højre for indlæggene. Den indeholder, som det ses her, en præsentation af undertegnede og et selfie taget med min mac. Nedenunder denne er der en lille reklame for den mini-shop, jeg har lavet hos Boozt.com! Den findes kun i oktober måned, og når man klikker der, finder man aaaalle mine yndlings-items fra deres webshop lige nu. Jeg kommer til at holde shoppen opdateret med nye sager i løbet af oktober. Det glæder jeg mig lidt til at prøve kræfter med!
Nedenunder dét kan man så se de mest læste indlæg her på bloggen! Dét bliver sgu lidt skægt at følge med i, for tælleren starter fra nul nu, hvor bloggen “relanceres”!
Aaaaaller nederst på bloggen kan man se min Instagram løbe henover bunden af siden. Det ser sgu meget festligt ud, synes jeg selv.14508659_10154304655511886_1691387664_nHeaderen, altså den velkomstmåtte, der er kørt henover det øverste af bloggen, er i øvrigt flikket sammen af min veninde, Lois. Hende, der også stylede med den forgangne header, og som stod for al pynten til vores bryllup. Hun kan meget, jeg ikke kan, den dame.Det look, jeg bad om, var lidt 80’er-inspireret. Velsagtens fordi, jeg lige havde set serien ‘Stranger Things’ og slet ikke kunne få armene ned. Det ville jeg gerne have blandet med lidt Miami Vice og TV-serien TWINPEAKS. Men samtidig skulle den gerne være lidt mere rolig end den sidste. Og så noget med pink.
Og det er altså endt med dette palme-paradis! Jeg er vild med det og synes, det er smadder-fedt at kunne glo lidt på noget små-tropisk, nu hvor sommeren uigenkaldeligt lakker mod enden.14542646_10154304655501886_1943225837_nChristina er jo også gået live med SIN nye blog i dag! Og oven i det nye site og den nye single-tilværelse (altså kun professionelt speaking …) har hun også skiftet navn! Altså på bloggen. I stedet for passionsforfashion, hedder den nu det samme som hun: christinadueholm.dk! Og hun fejrer det nye (virtuelle) liv med de flotteste billeder, hun nogensinde har haft på sin blog! Ahr, okay, måske bortset fra sine bryllupsbilleder… Da jeg så dem, blev jeg så træt af, at jeg ikke er lige så æstetisk fuldendt som hende, men så mange timer har mit døgn bare ikke. Derfor røg jeg på Pintrest og fandt en masse billeder, som jeg synes matcher mit festhumør netop i dag, og det er så dem, der kan ses i indlægget her! 🙂7137452ea4c2b0a5d4d06332a76da7e3KÆFT, hvor jeg håber, at I, der læser med, kan lide vores nye “klublokale”! Ris, ros og kommentarer modtages med åbne arme og ditto sind! Skulle I opleve problemer, må I også mucho-gerne sige til.

Jeg glæder mig til de næste maaaange år her på domænet! TAK fordi, I gør det muligt for mig at have det ultimativt fedeste job i hele verden! I er verdens bedste chefer! <378a484953f9e75bc39713834938ce0e6