14218471_10154238667701886_801593494_n

Franke! Egentlig hedder den flotte mand ovenfor Frank Christensen, men jeg har kendt ham siden 90’erne, hvor ‘Pusher’ gik i biografen, og siden har han hedder ‘Franke’ med Zlatko Buric-accent.
Jeg behøver nok ikke fortælle nogen, at Frank var Sønderborgs største hunk. Jeg havde fornøjelsen af at små-snave lidt med ham i en sen nattetime i 1998 (det står selv i min dagbog – ledsaget af møjsommeligt udklippede fotos af Frank som model for Cowboyland på gågaden i Sønderborg Ugeavis), og så havde vi lige en bette flirt igen i starten af 00’erne, men desværre blev det aldrig til noget langtidsholdbart imellem os.
Det må man imidlertid sige, at det er mellem Frank og min kære ægtemand. De deler en stor kærlighed for fodbold og i særdeleshed Manchester United. Og fordi Frank er vellidt i mange lande, så han har de helt rigtige connections på Oldtrafford i England, hvor han gentagne gange har haft den anstændighed at invitere min nærmest savlende entusiastiske med til fodboldkamp i loge med fri fadøl og buffet. Jo, jo! Meget godt kan siges om Frank.

De seneste mange år har Frank boet i Odense, hvor han ejer og driver et modelbureau, han selv har startet op fra bunden. Heldigvis har jeg også fornøjelsen af ham nu og da – eksempelvis festede vi sammen til ringridning i Sønderborg denne sommer, og da vi i sidste weekend var til bryllup på Als, var Franks festlige selskab uundgåeligt.

Nu vil jeg klappe kaje og overlade ordet til Franke.

Alder: 40 år
By: Odense
Højde og vægt: 1,85/ 85kg (tror jeg)
Stjernetegn: Stenbuk
Kæreste: Single
Stilling: Selvstændig
Fritidsinteresser: Rejser, vennerne,fodbold,familien og en god fest.
Favorittøj: Jeans, sneakers og T-shirt.
Livret: En god bøf.
Mit bedste feriested: Altid Barcelona
Det tænder jeg på: Naturlige piger, et godt smil og former.
Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?: Min evigt morsomme ven Brinke(han kan vidst også lave bål), gin/tonics, musik
Beskriv dig selv med få ord: Livsglad, fordomsfri, madglad, talende og temperament.