14331767_10154270683176886_1663694832_n

Det er fredag, den er fin, og vi fortsætter med traditionen for netop denne arbejdsugens sidste dag: Ugens hunk!
Foreløbig har jeg introduceret jer for seks nydelige mænd – fem af mine venner og én af Jons! Eller to, hvis man tæller Sebastian med. Og i dag har jeg atter været uden for egne rækker, da jeg har fået nallerne i Rasmus Jarlov, som er venligt udlån af min blogger-kollega Mascha Vang.
Mascha viste sig som ganske stor fan af konceptet og kom digitalt med supporterende tilråb på Instagram, da jeg havde sat min mand i stævne i denne disciplin. Derfor stak jeg hende en albue i siden og bad hende diske op med sin egen, og det var hun komplet frisk på.

Jeg har ikke selv mødt nydelige Rasmus Jarlov, men jeg har haft fornøjelsen af at bevidne ham danse rundt om fredagen i Vild Med Dans sidste år. Han vandt måske nok ikke programmet, men han høstede stor applaus for sin charmerende person og nydelige statur. Som Mascha jo også jævnligt giver udtryk for at være fan af. 😉

Jeg vil hermed give ordet videre til Rasmus Jarlov, konservativ folketingspolitiker, tidligere Vild Med Dans’er og blogger-beau.

Alder: 39
By: København
Højde og vægt: 187 cm og 90 kg
Stjernetegn: Tyr
Kæreste: Mascha Vang
Stilling: Medlem af Folketinget for Konservative
Fritidsinteresser: Jeg rejser så meget jeg kan og har derfor besøgt 137 forskellige lande i verden. Derudover spillede jeg en gang fodbold, men det er et par knæoperationer siden, så nu bliver det kun til kedelige løbeture og lidt fitnesstræning.
Favorittøj: Shorts og t-shirt på en varm sommerdag
Livret: Kødsovs
Mit bedste feriested: Vandretur på Grønland
Det tænder jeg på: At en kvinde interesserer sig for mig og ikke kun for sig selv.
Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?: Tandtråd, løbesko og et kort
Beskriv dig selv med få ord: Selvom jeg er politiker bryder jeg mig egentlig ikke om at være i centrum alt for længe ad gangen. Jeg har en meget stille og rolig personlighed og folk opfatter mig som hårdtarbejdende og meget nede på jorden, men også som meget stædig, når jeg kæmper for noget, jeg tror på.