14315868_10154263690881886_1559142567_o
Nu er min søster som bekendt ikke blogger – hun har derimod et rigtigt voksenjob med kontor og havudsigt i Hellerup, hvor hun slår sine folder hos heldige Novo Nordisk Fonden. Og der underviser de altså ikke deres ansatte i at tage billeder.
For min kære søster burde naturligvis have foreviget sit sminkebord fra en vinkel, hvor lyset arbejdede med hende i stedet for imod hende, som det her er blevet tilfældet. Endvidere kunne det have været fordelagtigt, hvis hun havde sørget for, at der ikke var flyttekasser og håndklæder i baggrunden, da hun legede hjemme-fotoshoot i sin soon-to-be tidligere lejlighed.

Men alle disse faktorer bør imidlertid ikke trække fra den virkelighed, som er, at det her er et utroligt fint sminkebord, som er i formidabel stand. Jeg ejer selv et sminkebord (eller en coiffeuse, som sådan en fætter kaldes i Frankrig), og derfor ved jeg, hvor glad, man bliver for sådan én. Denne har endda mere opbevaringsplads end min.
Min søster sælger sit sminkebord til den, der først byder 1.200 kr. på denne DBA-annonce, og hvis jeg ikke havde et allerede, ville jeg nok slå til. Man kan jo altid skifte forhænget ud, hvis man er til noget mindre dramatisk. 🙂