Der er gået et par uger, siden jeg sidst har skrevet om ti ting, der har været forekommende i mit liv. I hvert fald i listeform. Så her kommer den! For første gang i min karriere som 35-årig! AYIR!!

 1. Jeg har lidt spekuleret på, om de mennesker, der bor i Kartoffelrækkerne og de andre, fine, pastelfarvede huse i indre by, som ligner noget fra en film med Dirch Passer, føler et ansvar for altid at have tændte stearinlys i vinduerne ved aftentide? Det virker sådan, og tak for det!
 2. Jeg fandt pludselig ud af, at jeg hellere ville have min bedste veninde med til Marrakech end være alene i tre dage. Derfor har jeg inviteret hende derned fra torsdag til lørdag. Så har jeg lige et lille døgn alene først. Og hun har sagt ja! Hurra!
 3. Pizzariaet, som ligger lige under mit nye kontor, laver gudsketak-og-lov kun halvgode pizzaer. De sælger nemlig frokost-pizzaer for bare 45 kr., så hvis de havde været et stort hit, er jeg bange for, at jeg også ville vokse ud af mit sidste par cowboybukser.
 4. Jeg begyndte så småt at pakke mine flyttekasser ud på kontoret. Men i torsdags stak jeg grapperne ned i en kasse uden at kigge først, og det var den, mine kaktusser lå i. Det gjorde så naller, at jeg nu har udsat projektet yderligere.
 5. Når jeg sidder i venteværelset hos lægen eller dame-lægen (læs: gynækologen), så har jeg en tendens til at tro, at alle andre skal det samme som jeg. Hvis jeg selv er små-nervøs, synes jeg, at alle andre virker forkrampede og nervøse, hvor imod hvis mit anliggende ikke volder mig mange bekymringer, kommer jeg nogle gange til at smile alt for stort og hilse lidt for overstrømmende på dem, jeg sætter mig ved siden af.
 6.  Jeg har opdaget, at Christina grine-græder. Hvis bare det, jeg siger, er sjovt eller upassende nok, så griner hun med tårer, og jeg er vild med det!
 7. Min nye iPhone 7 kom med UPS i dag! Vildt smart taktik af Apple, for de lovede mig, at den ville komme mellem d. 23. og 30. oktober. I sidste uge skrev de så, at jeg ville have den allerede d. 14. oktober, og her til morgen fik jeg en SMS med “Surpriiiise! Din nye telefon kommer i dag!”
  Se, så leverer man bedre end til forventningerne – godt tænkt!
 8. De sidste to-tre uger har jeg fået max 5 timers usammenhængende søvn per nat i gennemsnit, og nu begynder jeg snart at ligne gravballemanden, så i aften har jeg planer om at gå i seng samme tid som høns og krapyler.
 9. Min far og hans frue er på besøg fra det sønderjyske, hvilket altid giver mig præstationsangst på madfronten. Jeg har besluttet mig for at lave flødekartofler, men jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil servere dertil.
 10. Jeg er altså begyndt at blive lidt bange for edderkopper igen. Det med at se dem som homies skulle gerne holdes ved lige, og jeg har ikke sådan rigtigt haft hængt ud med dem, så da en stor krabat krydsede min vej i koloen i lørdags, blev jeg sgu lidt forpjosket. Og grossed out…