13230348_10154014604156886_1262371056645129711_n
Det er mandag, og helt udenfor sædvane er min smukke mand stadig i København! I aften skal han ganske vist se fodbold i den ene ende af sofaen, men så er min plan at flette tæer, mens jeg ser ‘Bedrag’ i den anden ende ved samme lejlighed.
Dagen i dag er fløjet afsted med praktiske gøremål i Tinnitus, vores kontorfællesskab, og jeg har kriller i maven over, hvor spændende det projekt er! Vi har fået nogle super-seje lejere, der laver alt muligt forskelligt! Én syr ting af perler, en anden er fotograf, vi har journalister, madstylister og bloggere i én sexet pærevælling, og jeg er sikker på, at det bliver skide-inspirerende, sjovt og hyggeligt!
Vi har i øvrigt stadig ledige pladser, så hvis man mangler, kan jeg selvsagt kontaktes.
På billedet ovenfor er jeg i øvrigt 2,5 år gammel og drikker cola… Det må Krapylerne satme ikke endnu! 😉

Hermed 10 ting, som er sande, men måske ikke alle lige spændende, om mig! Det er jo mandag.

  1. Jeg forstår ikke restauranten Geist. Jeg har spist der to gange – troede, jeg tog fejl første gang. Anden gang var lige så ringe og lige så dyrt. Udsplattet hummer og ret små gin/tonics. Nix, det er jeg overhovedet ikke trendy nok til. Så hellere lørdags-kylling og Moét et Chandon i privaten! Til halv pris!
  2. Jeg forstår heller ikke rigtigt TV-serien SKAM, som alle skamroser (pun intended) for tiden. Jon og jeg har set 5-6 afsnit, og de spiller ganske fint, men jeg kan ikke begribe, at alle er totalt enige om, at det er et kæmpe-hit? Måske er jeg bare blevet for gammel. 🙂
  3. Til gengæld er jeg KOMPLET og SINDSSYGT forelsket i TV-serien ‘West World’ på HBO! Jeg er tæt på at postulere, at den slår både Sex and the City og Homeland, men nu skal jeg nok styre mig. Det er en blanding af sci-fi og western, hvilket var nok til at få mig til at afskrive den på forhånd, men så opdagede jeg, at Anthony Hopkins er med. Og hvor er jeg lykkelig for, at jeg gav den et skud, for nu sidder jeg savlende og googler indædt for at finde ud af, hvornår næste afsnit bliver lagt online. Sidse Babett Knudsen er også med! Bare se den! Gør!
  4. Jeg er i dag med i en kampagne for Unicef på de sociale medier sammen med 34 andre mere-eller-mindre kendte danskere. Den handler om at sætte fokus på, at Unicef er en forening med et særligt fokus på verdens udsatte børn! Og når man SMS’er ‘BØRN’ til 1900, støtter man med 50 kr. Så det synes jeg egentlig ville være en ret god idé. 🙂
  5. Vi har lige besluttet at invitere hele familien med i Lalandia i næste weekend. Og nej, det er ikke sponsoreret, jeg har bare drømt om en tur i Lalandia så længe, jeg kan huske, og nu har jeg endelig børn, der sådan cirka er gamle nok til, at mit behov kan tørres af på dem!
  6. Min makker i kontorfællesskabet Tinnitus, Christian, og jeg, har i dag brugt hele dagen på at drøne rundt i hans mors bil og shoppe i IKEA og ILVA. Der bliver simpelthen SÅ FINT i vores flotte lokaler, og i dag, da vi pakkede de nye ting ud, kunne jeg nærmest høre folk grine og hygge sig deroppe … <3 Glæder mig sådan, til at folk flytter ind!
  7. Jeg kommer til at købe så latterligt mange gulvtæpper og sofapuder i Marrakech i december til Tinnitus …
  8. Hugo er begyndt at sige til folk, at hans far hedder Thomas. Jeg ved ikke, hvorfor han har så travlt med at give Jon noia på!
  9. Berta er begyndt at få stubbe i hovedbunden, fordi alle de hår, hendes bror har hevet ud i løbet af det sidste års tid, er begyndt at vokse ud igen. Det er benhårdt at være tvilling. Med krøller.
  10. Jeg har pinligt stor optur over, at diverse butikker har halet julepynten frem. Når min fødselsdag er overstået (d. 9. oktober) er der i min kalender frit spil for julenisser og skumslik!