fotografi-den-03-10-16-kl-12-21-4
Billedet herover er et fraklip fra dengang, jeg lavede dette indlæg. Tænkte ikke, det skulle gå til spilde. 😉
Jeg kom engang til at lave et indlæg, der kastede en del mere debat af sig, end jeg havde intentioner om, fordi jeg delte tre ord, jeg ikke forstod. Men nu gør jeg det altså igen. Dog tænker jeg ikke, at nedenstående er noget, der sådan for alvor kan dele vandene. Det er bare lidt tidsfordriv. 😉

1. Ting med græskarsmag – altså udover straight up græskar. Is, yoghurt og caffé latté og sådan noget. Noooo.

2. Restauranten Geist, og det har jeg vist tordnet over før. Men det passer virkelig!

3. Cola Light. Hvis jeg var bange for kalorier, ville jeg drikke et glas vand. Ikke en cola.

4. Folk, der kalder deres forældre ved fornavn. Jon gør det!? Det er så mærkeligt!

5. At nogle mennesker skjuler deres fødselsår på Facebook. Hvad er frygten? At folk skal se, hvor gamle, de er, og tænke: “Shit, jeg troede, han var meget ældre!” Eller det modsatte…?

6. At Donald Trump rent faktisk kan gå hen og blive præsident i USA.

7. At man kan købe hele poser fuld af tørrede bananer. Det er det, man altid piller ud af sin müsli, så ingen ønsker sig vel en hel pose!? Det svarer lidt til, at man kunne købe 100 gram udelukkende af de der små sorte gnallinger, som ingen spiser i Matador Mix.

8. At der findes folk, der har en holdning til, om toiletpapiret vender den ene eller den anden vej i forhold til væggen.

9.  At vi har to børn, der kan tælle til ti på engelsk OG skal starte i børnehave om 9 dage!

10. At Tappernøje ligger på Sjælland! Jeg troede bestemt, det lå i Nordjylland!

Herunder findes der reklame i form af affiliatelinks. Men det er for deres eget bedste, kære læser, for tilbudet er fantastisk.
Slutteligt ønsker jeg alverden en fantastisk søndag aften. Jeg har tænkt mig at henslæbe min med at lave en bananasplit til Jon (jeg spiste seriøst 6 pandekager med is sidst på eftermiddagen, så lige nu tror jeg ikke selv, jeg kan spise én. Men lad os nu se…), se Benjamin Buttons og shoppe amok på Boozt.com! De har 20% på ALT på deres webshop, hvis man køber for over 999 kr. OGSÅ alle de nye efterårsvarer og de lækre ting, man kan se herunder! ALT! Hvis man vil se lidt mere om, hvad jeg har i sinde at kaste web-stakater efter, kan man klikke her.
Koden, man skal bruge for at få de 20% rabat, er MSS20. Shop amok her.