Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links.
Boozt.com er ret gode til at kaste om sig med forskellige rabatter. Og det skal de naturligvis have tak for! I dag har de en ret fin én i anledning af årstiden. Nu ér det jo godt nok en måned siden, det officielt blev efterår, men det er altså ikke mere end 14 dage siden, at jeg drønede rundt på græsplænen ude i vores kolonihave i bar røv, så jeg synes altså først, det tæller fra nu!
I anledning af vejrets skifte, givet Boozt KUN I DAG 20% rabat på alle jakker! Der er sindssygt mange jakker at vælge imellem. Selskabsjakker, vinterjakker, regnfrakker, overgangsjakker, selskabsjakker, bomberjakker og meget mere. Jeg har fundet de 10, jeg umiddelbart bedst kan lide, herunder. Men altså, resten kan ses her.
For at få rabatten, skal man bruge koden JACKETS20, når man betaler. Rabatten gælder kun, når man køber for over 999 kr. Til gengæld er 20% altså ret meget at sparre på sådan noget som vinterjakker, da den slags altid ender med at løbe op, synes jeg.

Der er, som altid, nogle brands, der ikke er med i tilbuddet, og det er disse: Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, BOSS, Mango, By Malene Birger, DAY, 2NDDAY, Busnel, Barbour og Odd Molly.
OG så gælder rabatten heller ikke på ting, der i forvejen er nedsat.

Man kan i øvrigt i hele oktober se mine Boozt-favoritter i min egen, lille Boozt-mini-shop her!

samf16305605_rosinmelJeg er ret sikker på, at det her er sådan én, man kalder en carpet coat, hvilket efter min bedste overbevisning er den perfekte overgangsjakke. Min bedste veninde købte én a la den her sidste år, og jeg har hungret efter den siden. Måske jeg bare skulle købe den her and get it over with? Den kan hittes her – med 20% rabat kun i dag!

nnc167131_cork_00565
Fineste komino-inspirerede selskabs-jakke! Findes her!

ibetalk32_camelFin klassiker med et herre-twist fra Libertine-Libertine. Kan hittes her!

ganf1509_camouflage
Ganni kan altså alt. Også jakker. Nap den her før din nabo! 😉

paj791p2f197f6ox_navyLidt dyr model, men ikke desto mindre sådan én, jeg har ønsket mig de seneste år. Den er helforet og dejligt varm, og fordi den går helt ned til lårbasserne, forestiller jeg mig, at man ville få en lækker, lun vinter. Findes her.

jle66wl350788050_mudbrown_2290
Ja, okay, den her er også dyr, men den er FANDME pæn!! Og med dagens søndags-rabat er der jo altså 1.570 kr. at sparre. Og det er jo tjent, eller …?ganf1339_iris
Den her pæææne selskabsjakke fra Ganni er røget med på jakkeudsalget, så hvis man har gået og flirtet med den, kan den KUN I DAG erhverves med 20% rabat her i sort og her i lyse farver.

rai12010_yellowLæx regnjakke, som jo takket være det danske mærke Rains er brevet moderne igen! Fås i flere farver her. Be’ om gul til mig, tak! 🙂

ptw30301114_darkgreymelan_39002
Super-fed (synes jeg) jakke fra Part Two med fint bindebælte i taljen! Hittes her – i dag således med 500 kr. i rabat. Det er da også et skvæt!

bp122094587_navycheckDet eneste, jeg savner ved at være gravid er, at jeg slet ikke frøs den vinter. Vi var i mange i min krop, at der var skruet gevaldigt op for varmen. Nu er jeg tilbage til at være en frossenpind, så sidste år overvejede jeg faktisk at købe den her fra Baum und Pferdgarten. Den er lidt 80’er, ja, men det behøver jo ikke være en dårlig ting. 🙂