fotografi-den-20-10-16-kl-15-24Vi er ankommet til Lalandia i Rødby, og jeg har en lille smule nedtur på. Det skyldes, at Jon netop har opdaget, at alle hovedpuderne på nær én er vildt ringe. Han har så valgt at give mig den gode, hvilket jo isoleret set er rørende. Men det betyder samtidig, at han giver sine forældre, der støder til os om lidt, de to dårlige. Fordi, som han siger, at han elsker mig højere end dem.
Det betyder vel, at Hugo og Berta (forhåbentlig-agtigt) en dag møder nogle, de elsker højere end os?! MINDBLOW!
Hvorvidt Lalandia er pengene værd, må jeg lige vende tilbage til … Deres slogan er tilsyneladende ‘Incert Coin’… 😉

Nu til det, overskriften antyder!

1. Hvad skulle Krapylerne have heddet, hvis det ikke var blevet Hugo og Berta?
Vi var ret vilde med navnet Sally i langt tid. Og til sidst lå valget mellem Berta og Hannah. Viola var også oppe at vende mange gange, men jeg blev gudmor til en lille Viola et halvt år inden, vi blev forældre til ungerne, og jeg synes, vores datter skulle have “sit eget” navn.
Navnet Hugo foreslog jeg vist samme dag, som graviditetstesten viste ‘positiv’. Før vi anede, at der var to børn i bugen. Og så kom vi aldrig videre. 🙂 Men andre drengenavne på min liste var Charlie, Leo, Otto og Henry. Det sidste var navnet på min morfar, og jeg har lidt fortrudt, at Hugo ikke fik det som mellemnavn.

2. Er det weird at blive genkendt på gaden?
Nu er det altså ikke noget, der sker hver eneste dag, men når det gør, er det ALTID hyggeligt og ALDRIG weird! Jeg har altid været typen, der har det med at falde i snak med folk, jeg ikke kender, i bussen eller i kø hos bageren, og på grund af bloggen er jeg nu også typen, som folk, jeg ikke kender, falder i snak med. Epic win i min bog! 🙂

3. Vågner du op med de der bølger i håret?

FUCK, no, det tager tid, koncentration og et krøllejern. Når jeg vågner om morgenen, ligner jeg mest af alt Kulsoen, hvis nogen kan huske den karakter fra semi-succes-serien ‘Gøngehøvdingen’ tilbage i 90’erne. 😉

4. Kan man virkelig leve af at være blogger?
Ja, det er vi efterhånden nogle stykker, der gør. Det er ikke verdens mest stabile indkomst, men det er til gengæld nok et af verdens sjoveste jobs. Hvis man altså kan lide at skrive og tage selfies, hehe.

5. Er det ikke mærkeligt at dele hele dit liv på nettet?
Åh, det tør jeg ikke svare på, for det har jeg aldrig prøvet. 😉 Jeg ved godt, jeg deler meget mere om mig selv, end den gennemsnitlige dansker gør, men jeg har hele tiden haft nogle ret klare linjer for, hvad jeg ville holde for mig selv, og hvornår jeg synes, noget er for privat. Og det gør, at jeg ikke føler mig “gennemsigtig”, hvis man kan sige det sådan. Det fungerer egentlig ret fint for mig.

6. Er det ikke vildt hårdt at have tvillinger?
At have børn er nok per definition hårdt. Mest fordi, man ikke længere er herre over sin egen tid, synes jeg. Og jo, der går nok lidt mere tid med to mennesker end med et, men jeg har aldrig prøvet andet, og jeg glædede mig til at blive mor til tvillinger fra det sekund, jeg fandt ud af, at jeg ventede dem. Jeg tror, det gør, at Jon og jeg som udgangspunkt har napset det meste fra en positiv vinkel. OG så har de altid sovet godt om natten, og så må man vist ikke brokke sig. 🙂

7. Hvor er din halskæde fra?
Den lille halskæde, jeg har på hver dag, er fra Halberstadts ‘Petite’-linje. De har ingen webshop, så man skal ned i deres butik på Strøget, hvis man vil gøre mig kunsten efter.

8. Bliver du ikke jaloux, når Jon skal kysse andre damer på sit arbejde?
Jo. Større menneske er jeg altså ikke. It gets me every time. 😉
Men jeg vidste fra starten, at det var en del af pakken, fordi han er skuespiller, så det er ikke noget, jeg går og mugger over. Og så spørger jeg så lidt ind til det som muligt, når jeg ved, han har sådan en arbejdsdag i vente. Og sørge for at snave ham godt og grundigt, inden han skal afsted om morgenen.