fotografi-den-10-10-16-kl-09-12-4
Hey, noget jeg lige prøver af: Hvis du læser med fra Bloglovin (app eller computer), kunne jeg så ikke lige få dig til at klikke og læse indlægget HER! <3 

Atter en fødselsdag er vel overstået!
Det lykkedes mig faktisk så grundigt at leve mig ind i, at min fødselsdag startede allerede lørdag aften, da Krapylerne var kanøflet og lagt i seng, at det føles som om, den her fødselsdag har været længere end sine forgængere. Hvilket vel egentlig er fair nok, taget i betragtning af, at jeg jo også bliver ældre end nogensinde før.
Desuden blev jeg så rigeligt begavet, hvilket jeg egentlig synes var imponerende, da Jon i ugerne nåede at planlægge hele to ret fede gaver, som jeg så selv valsede ud og købte et par dage senere – blandt andet den her.
Af ungerne fik jeg som tidligere nævnt en sej cykelhjelm, som jeg meget gerne vil præsentere mere indgående i et senere indlæg, da det lader til at være noget, der er interesse for. Jeg kan desværre ikke gøre det i dag, da jeg har glemt den. Jep, den vane skal man altså lige ind i.
Udover det fik jeg de seneste trådløse headphones fra Sennheiser, som passer til den iPhone 7, jeg venter på skal dumpe ind af min brevsprække hvert øjeblik. Eneste problem er så imidlertid, at jeg normalt mest bruger høretelefoner, mens jeg kører på cykel, og jeg tror desværre ikke, at de fine hørebøffer duer ovenpå førnævnte cykelhjelm.
OG så fik jeg noget andet, jeg har ønsket mig, nemlig et skrivekursus! Jeg synes selv, jeg er OK til at formulere mig, men man kan altid blive bedre, og nogle gange kan jeg godt savne skolebænken en lille-bitte-bitte smule. Desuden har jeg en våd drøm om en dag at udgive en bog, og derfor tænker jeg, at det ville være prima at modtage noget undervisning i, hvordan man bedst skruer sådan noget sammen. Jeg tænker, at det bliver møg-inspirerende, og hvis I, der læser med, er heldige, så bliver skriverierne herinde måske også bedre!

I går stak Jon af mod Fyn kl. 16.30, og jeg kunne altså ikke sige mig fri fra at blive en lille smule muggen i den anledning. Men jeg fik bygget en hule til ungerne i Hugos seng, og her sad de så med vores campinglampe og spiste æbleskiver og læste bøger, mens jeg stegte fiskefrikadeller i køkkenet, og lidt efter kunne jeg høre dem bogstaveligt talt skrige af grin, mens de på skift sagde “Nej, DU er en æble-trold!” til hinanden. Og bagefter spiste de herre-meget af den aftensmad, jeg havde lavet, så mit humør blev ret hurtigt sendt til vejrs igen.
Om aftenen kom seks af mine veninder til hygge, sludder og E-numre, og til formålet havde jeg om formiddagen købt  et lille bland-selv-slik-system i Tiger. Dertil var naturligvis små poser til slikket og sugerør til colaerne, som matchede. Jeg ville ønske, at jeg havde nogle flere billeder af det fine setup, men jeg befinder mig stadig på min lånemobil, mens jeg venter på min iPhone 7, og den leverer altså ikke helt så godt på fotofronten. Men så har jeg jo en undskyldning for at fylde montrene igen, når min fremtids-telefon lander på adressen. 😉
14657787_10154327207111886_1970068001_n
Tusind tak for de dejlige fødselsdagshilsner på alle platforme! Hvor var det fedt, skønt og svinesødt af jer!
Atter må jeg beklage vejret, men kun det i går. Regnen i dag kan jeg altså ikke tage ansvar for.
Til gengæld klæder stearinlys grå himmelgardiner helt eminent, i eftermiddag kommer min far og min Elke på besøg, og på onsdag har Christina og jeg inviteret godtfolk til en lille reception i anledning af vores nye blog-setup, og jeg er simpelthen så spændt på, om der overhovedet kommer nogen, eller om vi skal spise alle canapéerne selv!
Men jeg ved, at JON faktisk kommer, fordi han har tidligt fri den dag, og så bliver han hjemme helt til mandag, hvilket i sig selv er nok til at gøre oktober til juni i min kalender. <3