14708230_1200143156724303_2518422135703547939_n
Som jeg har nævnt en del gange efterhånden allerede, fejrede Christina og jeg i onsdags vores nye, professionelle selvstændighed! Det gjorde vi ved først at spise en frokost med cola og isdessert på Bistro Royal på Kongens Nytorv, og derefter tog vi over på Restaurant Honey, et meget charmerende og nyåbnet sted på Adelgade, hvor vi havde inviteret venner, familie og samarbejdspartnere til en reception.
Vi var i sandhed skide-nervøse, da vi stod dér klokken lidt i 15 og ventede på, om folk mon ville dukke op. Vi befinder os jo normalt i modtagerenden af invitationer i vores branche, og denne gang, var det altså os, der indbød til kom-sammen.
Men folk dukkede gudskelov op i massevis! Og de havde psykopat-mange blomster og flasker med, så den første fredags-bar i Tinnitus skal nok også blive et hit!
Jeg har lagt en masse billeder fra receptionen i en mappe på facebook her, hvis man skulle have lyst til at lurre!

God lørdag, friends! <3