Jeg har tænkt over, at jeg godt gad leve lidt sundere. Det har jeg tænkt over ret længe, faktisk. 
Meeeeen der er sgu lidt langt fra tanke til handling, og det bliver heller ikke i dag! 

Alene-dagen i dag er blevet tilbragt i prægtigt selskab på kontoret, hvor jeg har siddet og arbejdet til klokken 18.30! Satme optur at have en beskæftigelse og nogle kolleger, der gør, at man har lyst til at bruge sin tiltænkte hyggetid på den facon! På hjemvejen kørte jeg forbi Irma og købte det, der kan ses på billedet herover (+ en cola), så hentede jeg sushi hos vores kinesiske underbo, og den spiste jeg, mens jeg læste blogindlæg under dynen i sofaen. Lige nu spiser jeg flødeboller, mens jeg ser Luksusfælden, og bagefter står den på bananasplit og The Designated Survivour på Netflix, som en af jer læsere har anbefalet! Tre-retters menu på sengekanten, OG jeg kan sove lidt længe i morgen, for jeg skal først mødes med Christian i IKEA kl. 10, hvor vi skal købe lidt flere sager til kontorfællesskabet. OG i morgen kommer Jon hjem! OG i weekenden skal vi i Lalandia! 

Yeeehaaaaaa!!! Man skal satme huske at nyde de gode stunder i livet, og jeg er i fuld gang! Nu tilbage til Luksusfælden… My guilty pleasure. 🙂