14572039_10154316002061886_2135671869_o
Indlægget er sponsoreret af A-Derma
Nogle gange er sponsorerede indlæg en spændende udfordring, fordi jeg lokkes ud af min komfortzone og skal prøve noget nyt. Som dengang Samsung inviterede mig til Stockholm for at kurere min edderkoppe-skræk. Og andre gange ligger det simpelthen så meget til højreskøjten, at indlægget nærmest skriver sig selv. Og nærværende indlæg hører til den sidste af de to kategorier – bortset fra, at jeg, fordi jeg har takket ja til at skulle skrive dette indlæg, har fået adgang til lidt flere nørdede fakta, end jeg havde i forvejen om produktet. 🙂

Min kærlighed til A-Derma Exomega startede faktisk for halvandet år siden. Bette Berta har den lækreste, fløjlsbløde og meget fine hud, som punktvist på kroppen var afløst af tørre, røde pletter. Jeg havde prøvet forskellige fede cremer fra apoteket uden synlig effekt, da jeg faldt over dette (i øvrigt usponsorerede) indlæg hos Nutidensmor og selvfølgelig skyndte mig ned på gaden, ind i den nærmeste apoteker og købte cremen. Den lille udgave, for jeg ville sgu lige se, om roserne holdt vand. Og siden har vi ærligt talt ikke brugt andet her i Langehjemmet. Hverken Krapylerne, Jon eller jeg. Og faktisk var jeg i sommer så kæk at smøre min fars mandefødder ind i selvsamme creme, og det er første gang, han ikke har skreget af ubehag, når jeg har gjort den slags. Den fedter nemlig ikke – noget, mænd tit frygter mere end selve døden.
Og vigtigst af alt: Berta har ikke haft børneeksem, siden vi begyndte at bruge A-Derma Exomega! True freaking story! Så derfor var det ret nemt for mig at takke pænt ja til at lave dette indlæg. Det her er vitterligt et produkt, jeg elsker og i forvejen anbefaler til alle, der kunne finde på at spørge mig til råds om cremer.

Jeg bruger aldrig ting med parabener til mine unger, men til mig selv er jeg ikke helt så smalsporet. Jeg kan godt lide en god øjencreme, der virker, jeg elsker Lancôme, Estée Lauder, Elizabeth Arden og MACs makeup og ansigtscremer, og jeg har ikke lyst til at leve uden en mascara med superkræfter. Men det er efterhånden mange år siden, at jeg sidst har brugt andet end parabene- og parfumefri body-lotion. Huden er jo vores største organ, og derfor synes jeg, der er en god investering i at sparre dér. Og de sidste halvandet år, har jeg således delt creme med ungerne.
A-Derma Exomega fedter ikke, den trænger hurtigt ind (Det siger folk altid, men det passer altså med den her), og så kommer den i en tube, som gør den nem at dosere, så man ikke spilder de gode fedtdråber. Den koster bare kun lidt under af den creme, jeg brugte før, og indeholder ingen parfumer, farvestoffer, parabener eller konserveringsmidler. Og så virker den markant bedre på de vintertørre og kløende skinneben, som allerede er begyndt at hjemsøge mig, selvom vi kun skriver primo oktober.

I A-derma Exomega-serien er der også nogle lækre rense-produkter, som er enormt effektive og vigtige at bruge, når man har eksem eller kløende hud. Den slags kan nemlig være vanvittigt svært at undlade at kradse i, og neglene er det sted på kroppen, hvor vi har flest bakterier, har jeg engang læst i en bog. Så den kombination er jo ikke så god.
Hvis man gerne vil sin kløende hud eller eventuelle ungers eventuelle børneeksem til livs, vil jeg anbefale, at man starter ud med en kombination af de rensende vaskeprodukter – eksempelvis foaming gel – og den gode creme. Så får man nemlig også styr på de urenheder, der kan være i huden, som bidrager til kløen. Alle A-Derma Exomegas produkter kan hittes her.

Nu kommer der lige en masse baggrundliggende fakta, som jeg synes er gode at have med, hvis man er typen, der godt kan lide fodnoter. Jeg havde som bekendt ikke brug for det, da jeg opdagede mærket – jeg lyttede bare til en anden mor. Men research er en god idé, så here goes.
A-Derma er det eneste dermokosmetiske mærke baseret på en naturlig aktiv ingrediens, nemlig havre. Havre har siden oldtiden været kendt for at beskytte og pleje huden. Exomega kombinerer Rhealba® Havrekims antiinflammatoriske og immunregulerende virkning med Filaxerine®, der består af 10-HDA og Omega 6 fedtsyre. 10-HDA fremmer syntesen af filaggrin og ceramider, som er en mangelvare hos børn og voksne med meget tør hud og atopisk eksem. 10-HDA og Omega 6 fedtsyre komplementerer hinanden ved hudens genopbygning og forstærker hudbarrieren, så den beskyttes mod påvirkninger udefra. Exomegas fugtgivende egenskaber gør produkterne særligt velegnede til forebyggelse og pleje af meget tør og atopisk hud.
Exomega serien er velegnet til selv den mest irriterede, overfølsomme og atopiske hud – og den nye Exomega Lotion 200 ml består af 95% naturlige ingredienser – uden nogen form for konserveringsmidler.

Jeps, så kan jeg ikke finde på flere måder at sige det på: Det her dutter! 🙂

A-Derma har lige nu en konkurrence på deres facebook-side, hvor man kan vinde et års forbrug af produkter til hele familien til en værdi af 5.000 kr. Læs mere og deltag i konkurrencen her.

fotografi-den-05-10-16-kl-14-19-3