fotografi-den-09-10-16-kl-13-27YAY, i dag er det sgu min fødselsdag!
Jeg plejer at gå amok op til en fødselsdag, men i år har jeg faktisk kun glædet mig sådan ret almindeligt voksen-moderat. Til gengæld har jeg aldrig, aldrig, aldrig haft så meget OPTUR over min førdselsdags-morgenvækning!
Jeg er så heldig at være den første i Lei Lange-familien, som fylder år efter, at konceptet ‘fødselsdag’ er gået op for ungerne! Da de fyldte 2 i februar, fattede de ikke en krone, men i morges kom de stormende ind (halvanden time efter, at de egentlig stod op. Jeg er godt gift) med gaver og flag og sang (næææsten) hele første vers af fødselsdagssangen! Og de har flere gange i dag mindet mig om, at jeg altså har fødselsdag i dag.
Desuden er de totalt med på, at alle gaverne er til mig og ikke dem, hvilket jeg vælger at tolke som et højt niveau af empati og næste-kærlighed i så ung en alder.

Min fødselsdag startede jo egentlig i går aftes, da Jon ikke kan være her i aften. Så vi snød. Vi spiste og drak alt det, som kan ses på billedet her, og da vi havde indtaget gudemåltidet, slog Jon sgu på glasset og holdt en tale for mig henover køkkenbordet. I hans familie anser man 35 år for en rund fødselsdag, hvilket jeg altid har grinet lidt af. Men af den årsag havde min ægtemand lidt forventet, at jeg ville invitere gæster, lave langbord og storslået fejring. Så for flere uger siden havde han altså skrevet en tale, og den fik jeg så. Siddende overfor ham i en tyk sweater uden makeup med Knorr’s bearnaise i begge mundviger. Og den var smukkere end hans bryllupstale. Der ér bare noget andet over at blive kaldt ‘perfekt’ af ham, man så inderligt elsker, når man har været nok igennem sammen til, at man godt ved, at han godt ved, at man ikke er det. Og jeg tudede. Ned i sovsen. Det var ganske enkelt fantastisk – intet mindre. Bagefter så vi ‘Nådeløs Hævn’ på Netflix, hvilket jeg på det stærkeste kan anbefale. Og spiste slik og drak cola omgivet af vildt mange stearinlys og med dyner i sofaen. Det var uden at lyve min bedste date til dato. <3

Jon foreslog, da vi forleden talte om, hvordan vi skulle bedrive tiden på min “rigtige” fødselsdag, at vi gik på SULT og spiste hundedyr brunch. Jeg valgte dog i stedet, at vi indtog hyggelig morgenmad herhjemme, dimsede rundt et par timer og så indtog frokosten på Jensen’s Bøfhus. Happy kids, happy birthday girl. 😉 Og jeg er en hund for deres råstegte kartofler og ta-selv-softice. Så det gjorde vi, ungerne så film på iPhonen og fik hver sin heliumballon, der var flag på bordet, og de voksne fik snakket lidt voksen-snak, mens der blev tygget brun og gul mad.

I skrivende stund sover alle Lei Langerne udover mig, og jeg er ved at fylde slik i de små mini-bland-selv-beholdere, som jeg har købt i Tiger. I aften, når ungerne sover, og Jon er draget til Fyns land, kommer mine veninder nemlig forbi, og så skal den have én over nakken på sukkerkontien. Igen.

Mere om mine fødselsdagsgaver i morgen! Som det kan ses på Insta, har ungerne givet mig en cykelhjelm, der ligner en hue! Jeg er VILD med den – til sommer bliver den dog nok lidt hot i hårgrænsen. Efter hvad jeg kan se på hjemmesiden, er den vist ikke 100% lige så god som en almindelig cykelhjelm, som ikke ligner en hue, men 90-95%. Så det må sgu da siges at være ret tæt på.

Med ønsket om en dejlig søndag, og de, der vil klage over vejret, kan jeg fortælle, at John Lennon altså også havde fødselsdag i dag. Og Holger Drachmann… Så mon ikke det er dem, der har været nogle bad boys? 😉

MØS FRA MM! <3

Alle de følgende er reklamelinks
PS: Jeg skal ikke kunne sige, om det udelukkende skyldes min fødselsdag, men Boozt har KUN I hele 20% rabat på alle deres støvler og sko! Man skal bare købe for minimum 999 kr. for at få rabatten og så bruge koden SHOES20. Se alle deres sko og støvler her! Og HVIS man er i gavehumør, kunne jeg da godt bruge dem her… 😉