56-3691190-14349137421e1990aa2ff946a4819ebc016bcd9a59Til Marrakech, sgu da! YAHOOO! Min yndlingsby i hele verden!
Som den trofaste TWINPEAKS-læser vil vide, har jeg været (semi-)græsenke herhjemme på Lange-fortet siden i starten af august, idet Jon de fleste af ugens dage slår sine folder på Fyn for at spille hot homo i TV-serien ‘Mercur’, som kan ses på TV2 Charlie (og efterfølgende på TV2) til foråret. De optagelser varer indtil ultimo november, hvor Langemanden så atter vender retur til mig, Krapyler, opvask og bleskift.
Men det går sgu godt. Jeg savner ham til hverdag, så jeg får sug i maven, men det er vitterligt på den gode måde. Der er intet i mig, der er bitter over, at han ikke er her til at varetage praktikken, for min mand bliver ganske enkelt verdens gladeste mand, når han arbejder. Og han er jo den, jeg sætter højest her i tilværelsen (alongside Krapylerne, forstås), så det gør selvfølgelig også mig til en gladere MM.

01-29
Og når han så kommer retur, skal jeg sgu til Marrakech! Helt alene! Fra d. 7. december til d. 10. december står den på krydret mad, colaer med arabisk påskrift, shopping af tæpper, spa i Les Bains De Marrakech, som er det sindssygeste spa, jeg nogensinde har besøgt, krimilæsning og afslapning i solen. Og vigtigst af alt: Masser af tid til bare at trisse rundt i gaderne og fare vild i souk’en og komme hjem om aftenen, træt og mættet af indtryk, dufte, smukke farver og spændende, dejlige mennesker.
Jeg elsker Marrakech, og nok fordi, at jeg første gang, jeg besøgte byen, var der alene, kan jeg bedst lide at besøge Marrakech helt solo. Jeg føler, jeg har meget mere Marrakech på nethinden, når jeg kommer hjem, fordi jeg ikke bruger tid på at gå og sludre, men kun iagttager, deltager, dufter og nyder byen.

marrakech-souk
Det eneste minus ved denne prægtige plan er, at Jon drog verdenshistoriens største suk, da jeg fortalte ham om min booking. Han var nemlig gået i gang med at reservere præcis sådan en rejse til præcis denne by i præcis starten af december, og denne gave ville han forære mig som en storslået overraskelse på min 35 års fødselsdag på søndag. Og det fik jeg så spoleret. Men helt ærligt – hvor rigtigt har man lige valgt i ægtemands-bazaren, når ens mand kender én godt nok til at lave sådanne planer? Det er sgu da win over hele linjen! <3
Jeg lavede i øvrigt sidste år en Marrakech-guide, som kan hittes her, hvis man går med samme rejselyst som jeg.