Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks.

HURRA!! Det er en måned siden, de sidst gjorde det, og jeg havde egentlig troet, at der skulle gå ret langt tid, før de gjorde det igen, men det skulle der ikke! Boozt.com har i dag 20% rabat på ALT på deres webshop! Både nye varer og sager, der allerede er nedsat! Og det er kun i dag, rabatten duer!
Sidste gang, Boozt lavede det nummer, købte jeg seriøst virkelig meget tøj – både til mig selv og Jon. Og nu er undskyldningen der altså atter!
Jeg har samlet et lille udsnit af de ting, jeg godt gad have sendt hjem til mig, og som jeg synes passer til årstiden, herunder. Men altså – 20% rabat på hele webshoppen! Man skal bare bruge rabatkoden MSS20, og så skal man købe for mindst en tudse-basse.

Disse brands er undtaget: By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss brands og Eton.
Så ja, det er jo så ret beset ikke alt, der er rabat på, men altså: alt på sitet på nær By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss brands og Eton … 😉

Sidste gang, blev de fede ting altså udsolgt i løbet af dagen, så hvis man forelsker sig, vil jeg anbefale, at man slår til. Jeg nappede eksempelvis det allersidste par af de støvler, jeg har på hér, ved samme lejlighed, og det er der en del af jer, der læser med, som har udtrykt ærgrelse over. drx11883_navy_106Ret fed trøje, som med rabatten oveni de 20% rabat bliver overordentligt billig. Findes i to farver her!

ges10900211_black
Fede læderbukser fra Gestuz til en faktisk ganske hæderlig pris, som kun bliver endnu finere med rabatten! Her!ang7435_1163019blackbl_102_1
Jeg elsker plateau-støvler! Man fryser ikke fødderne igennem sålen, fordi der er så langt op til fusserne, og man ser højere ud uden at skulle kæmpe for at holde balancen. De her er lækre, og som jeg kender Angulus, er det god kval!

gana0940_smokedpearlme
God trøje, som går både alene og er fin under den slags striktrøjer, der stikker lidt. Findes her.samf16418628_darkgreymel
Ja, tak! Fa’me fin! 🙂 Her.
ges10900340_navyprintcloud
Utroligt pæn kjole, synes jeg, som ville være fin med strømpebukser under! Findes her.
gank0868_irismelange
Superfin trøje fra Ganni! Her!

gant1576_egret
Lækker kjole-trøje-skjorte-dims! Her! Kan findes i to farver.man71095605_black

Den her buksedragt har jeg! Så god og praktisk – ét stykke tøj, og så er man nydeligt påklædt! Og til en ret billig penge – særligt med rabatten. Her!
sgasg1036_ebony
YAAAAS til den her kjole!! <3 Her!

ALT i min mini-shop er i øvrigt også nedsat med 20% – bare brug koden MSS20!1476975046-twinpeaks_2340x400