vmd
Jeg elsker stadig Vild Med Dans! Are you crazy – selvfølgelig gør jeg det! Hvorfor? Der er kendisser, glimmer, pailetter, Sarah Grünewald (som jeg i starten ikke helt forstod, og som jeg siden hun forvekslede Søs Fenger med Lis Sørensen og ugen efter lavede den sjoveste joke på det, har udviklet et massivt, gigantisk girlcrush på!) og skandaler! Og dans! Og de fire dommere, som simpelthen er så grineren på hver deres måde!

Desværre har jeg, til trods for alle disse positive følelser omkring TV-programmet, endnu ikke set så meget som et enkelt afsnit af Vild Med Dans i denne sæson. Og det skyldes, at selvom jeg er pjattet med VMD, er jeg mere pjattet med Jon. Og han har de seneste uger været ret meget væk, og han er vanligt vendt retur til mig og Krapylerne torsdag aften sent. Derfor har vi som oftest brugt fredagene på at chille med ungerne, og når det så er blevet aften, klokken er blevet 20, og børnene er komatøse i deres tremmesenge, vil jeg bare så meget hellere glo på Langemanden end på dummekassen. Selvom han sjældent går med pailetter.

Og selvom det jo giver sig selv, ærgrer det mig lidt af flere grunde. Og den primære er, at jeg jo så ikke kan gennemføre Freitags-Fragen i år. Til de, der ikke ved det, kan jeg fortælle, at Freitags-Fragen er et koncept, jeg startede for to år siden. Dengang spillede Jon teater på Østre Gasværk hver fredag, mens kendisserne chaché’ede rundt i mit TV, så jeg kunne meget behændigt bruge aftnerne på at spise ‘lade, se flimmer og blogge. Derfor startede jeg en lille interaktiv leg, der gik ud på, at jeg svarede på alle de spørgsmål, der blev stillet i kommentarfeltet til mit Freitags-Fragen-indlæg, så længe der blev danset på gulvet inde i kassen. Det var siiiimpelthen så skidehyggeligt, og det føltes næsten som om, jeg sad og havde gang i en form for envejs-Flaskehalsen Peger På med all of y’all.
Året efter (altså sidste år) gentog jeg løjerne, og I var heldigvis game. Og i år er der flere, der har spurgt, hvor balladen bliver af, og hver uge tænker jeg, at det kan være, det kan lade sig gi’ sig på fredag, men indtil videre er der altid kommet noget i vejen. Enten Jon eller en tøse-middag. Og på fredag er det det sidste.
Nu er der jo så i mellemtiden en dame i det dersens Blogland, som er gået mig i bedene og har nakket konceptet! Jo, jo, jeg nævner ingen navne, men det lader til, at man føler, man har ret til den slags, bare fordi, ens mand danser med på de bonede gulve inde i fjernsynet!! Hrrrmmmpf… 😉

Men hvorom alting er, overvejer jeg at lave konceptet lidt om for mit vedkommende, så det i stedet bliver en omgang Ugens Udspørgning! Så kan det jo finde sted alle dage, kan man sige. Er der stemning herfür? For så vil jeg sgu poppe korken i morgen aften, som man siger! Hvis det er noget, I, der læser med, har lyst til, vil jeg plante min mås i sofaen i onsdag aften og besvare aaalle de spørgsmål, der kommer, mellem kl. 20 og kl. 22!
Hvad siger I til det? Er der egentlig mere tilbage at spørge om? Eller er I mere til et andet format – noget med video-besvarelser, som jeg har fiflet med før, eller længere indlæg med specifikke nedslagspunkter?
Denne form er jo lidt mere hurtig og lige på, og jeg er game, hvis I er. Men vi kan også gøre noget andet.

Lemme know i kommentarfeltet, så er I nice. 😉
Og hav lige en lækker tirsdag. Den er indtil videre som en 16-årig fra Unique Models: Iskold, men fandens smuk!