14614450_10154318100796886_1381420545_o
Ja, det er så nu, jeg meget gerne ville lave et spørgeskema, men jeg skal lige have mine tech-guys til at fortælle mig, hvordan man gør dét på min splinternye blog. Jeg er seriøst en teknik-spade! Men nu kommer der lige et meta-blogger-indlæg, der handler om noget af det, der har at gøre med forretningen i at have en blog. Når man sådan har blogging som sit arbejde. De, der ikke gider den slags, må gerne klikke væk nu – det er komplet forståelig. 🙂

Sagen er den, at jeg er ret nysgerrig på, hvor mange af jer, der jævnligt cyber-besøger mig, der gør det via Bloglovin?
I er sammenlagt omkring 65.000 unikke besøgende (som det hedder) på månedlig basis, og på min Bloglovin har jeg små 6.000 følgere, men noget tyder faktisk desværre lidt på, at når man besøger via Bloglovin, så kommer man aldrig rigtigt ind på min blog. Bloglovin nakker simpelthen mit indhold og poster det på deres side. Ret irriterende, da det gør, at jeg ikke kan se, hvad I, der kommer den vej fra, læser, og så er jeg jo sådan set heller ikke gået solo (med egne reklamebannere), for at andre skal nappe det, jeg skriver, kan man sige.

Jeg har selv brugt Bloglovin rigtigt meget til at følge alle mine yndlingsblogs, men det gider jeg da egentlig ikke, hvis et sted, der har et navn, der implicerer, at de faktisk elsker blogs, i realiteten går og rapser fra bloggere. 🙂
Det, man kan gøre, hvis man vil, er selvfølgelig at se det nye indlæg gennem Bloglovin, og så i stedet for at åbne det dér, så i stedet skrive bloggens navn i browseren og læse indlægget direkte hos bemeldte blogger. Det er jeg begyndt at gøre. Blandt andre med Hvid Kaffe, som jeg er begyndt at følge takket være kommentarer fra jer, der læser med. TAK! Hun er fandme sød og dygtig!

Så hvis I gider bruge morgenen på at droppe en linje i mit kommentarfelt: Hvordan finder I vej her til domænet, når I gør det?
Er det via fjæsen, Instagram, Bloglovin, eller dukker I ganske enkelt op af egen fri vilje, fordi I lige kom i tanke om ud af det blå, at det kunne man jo også, uden at være blevet påvirket på anden måde? 😉

Hav en vidunderlig TGIF! Jon er kommet hjem i nat, og siden børnene kom ind i vores seng her til morgen og opdagede dét faktum, har jeg været som luft for dem. Berta sagde ordret “Mor, du skal sove nu. Far lege sammen med os!” Og jeg vil gerne indrømme, at det ikke er sådan rigtigt irriterende … 😉