14696821_10154343293541886_1664353121_n
Det er lidt over et år siden, at jeg kom til at holde en lidt for lang sommerferie fra min ellers ugentlige træning, som udmundede i, at jeg altså ikke har trænet siden. Jeg løfter stadig rundt på Krapylerne, cykler alle vegne, og så har jeg to gange løbet fem kilometer i gode sagers tjeneste. Men jeg kommer sgu ikke rigtigt ned i centeret. Omend jeg ville ønske, at jeg gad.
Derfor sagde jeg ja tak til at deltage som en del af et lille testpanel hos FitnessDK, der havde inviteret mig og fire andre bloggere/instagrammere/youtubere (vi har en ret bred fagforening efterhånden, vi internet-idioter) til at teste tre forskellige former for holdtræning for derefter at give dem karakter indenfor nogle på forhånd aftalte parametre, nemlig booty pain, sweat level og fun level. Mit håb var, at jeg ville finde noget, som jeg synes var sjovt, så det med at træne kunne gå hen og blive en hobby igen.

Vi havde det enormt hyggeligt på disse testdage, og jeg ved ikke helt, hvad det bureau, der stod for optagelserne havde tænkt på, men der var mere slik til rådighed, end der normaltvis er til en børnefødselsdag i en folkeskoleklasse uden sukkerpolitik. Og jeg kværnede selvsagt det meste. (Marabou med Oreo’s, jeg mener, COME ON!).

Jeg var den ældste på holdet. Desuden var der Jyden, som jeg lærte, at Daniel Hoffe bliver kaldt. Han var så sød og grineren, men ikke specielt bevendt på en yogamåtte. Det kan jeg vist godt sige uden at fornærme nogen. Så var der Selina Visbech, en ung, veltrænet og meget, meget sød blogger, som jeg ikke kendte i forvejen. Og ikke havde specielt meget lyst til at stå ved siden af, når vi trænede. Hun var yderst pligtopfyldende overfor instruktørernes krav, hvilket gav mig dårlig samvittighed fra starten. Desuden var Carla Mickelborg med. En youtuber, jeg faktisk kendte, fordi hun engang har været med i en musikvideo for Rasmus Tude. Hun mindede nok mest om mig, omend hun var i bedre form. Men hun kunne også godt finde et lavt gærde nu og da. Vi klikkede. Og sidst, men ikke mindst, var der Frederikke fra Fredes Blog, som var ret fit og god til det hele.
En dejligt broget skare, vil jeg kalde os, med meget forskellige udgangspunkter og interesser, hvorfor det må kunne give en ret ærlig indsigt i, hvilket hold, der måske/måske ikke er noget for én.

Som man kan se i videoen, var jeg mest begejstret for det hold, der hedder Body Flow og mindst oppe at køre over Cross Fit. Shit, noget bøvl, altså. Nu var vores instruktør måske ikke så veloplagt den dag, og måske kunne jeg godt være blevet grebet af det, hvis vi havde haft én, der gik lidt mere op i det, for i starten synes jeg egentlig, det var meget sjovt at konkurrere mod hinanden i små styrkekampe. Men efter 20 minutter sagde damen, at nu havde vi jo set alle øvelserne, og dem skulle vi så bare gentage i 25 minutter. Det døde jeg på, og så gik jeg på toilettet, hvor jeg sad og studerede mine negle på op imod et kvarter.
Cykling var OK. Pulsen kom op, og jeg har egentlig altid været glad for at cykle, men jeg synes, der var for meget ballade med alle de indstillinger på cyklen, hvor man skulle holde sig inden for forskellige felter i forskellig farve, som man styrede ved at køre med præcis den rette fart i det rette gear. Det blev lidt for avanceret – så vil jeg hellere bare banke derud af til techno-musik i et kvarter, hvis det skulle være.
Body Flow var det, jeg forventede mig mindst af, men også her, jeg blev mest overrasket. Jeg er nok bare typen, der ikke er supervild med at blive forpustet, og det gjorde jeg ikke i denne time. Til gengæld havde jeg mere ondt i musklerne dagen efter, end jeg havde ved begge de andre hold. Der var en ro og en intensitet, som spillede supergodt for mig, så det er jeg ret sikker på, at jeg vil prøve igen!

Hvis man kunne tænke sig at give FinessDK et skud, så har jeg altså en rabatkode, man kan bruge for at få en måneds gratis træning. Koden er trænsomtwinpeaks, hvilket jeg synes er lidt sjovt. Man må altså hjertens gerne gøre det bedre end mig. 😉 Oprettelsen koster stadig 299 kr. – bare FYI.