14642683_10154331871101886_91965444_n
ELLEs redaktionschef kaldte mig engang en do’er, hvilket gjorde mig enormt stolt. Og jeg kan i al beskedenhed godt forstå, hvorfor hun tænker sådan, for jeg må give ret i, at der ret ofte er ganske kort fra tanke til handling for mig.
Eksempelvis tog det mig 10 dage, fra jeg fik idéen om at købe et kolonihavehus, til vi stod med skødet, og dagen efter, jeg havde pitchet idéen om at starte et kontorfællesskab med Christian, havde vi startet et ApS-selskab og skrevet under på lejekontrakten på lokalerne i Holbergsgade.
På den lidt mere negative side har jeg det også med at starte projekter op, jeg ikke helt får fulgt til dørs. Eksempelvis fik jeg jo helt i selvsving ved tanken om at starte en webshop med gøgl fra souk’en i Marrakech. Jeg startede Instagram-profil, betalte en grafiker for at lave visitkort, kristermærker og postkort, jeg købte domæne og lavede en webshop, men i sidste ende synes jeg efter en uges tid ikke, det var helt så sjovt at skulle pakke kurverter.

Og i dag skal Christina og jeg holde vores reception! Vi fejrer, at vi begge to er gået solo med vores blogs, og i den anledning har vi inviteret samarbejdspartnere, et par veninder og nogle af vores blogger-kolleger til en reception på Restaurant HONEY denne eftermiddag. Og det bliver fantastisk!
Men vanen tro er det hele bare blevet skudt afsted så skide-hurtigt, at jeg har brugt hele formiddagen på at betale overpris for at få ekspres-trykt visitkort og andet pressemateriale i Vester Kopi, vi har opdaget, at vi ikke har kuverter nok, så de skal også lige købes og pakkes, og jeg er allermest skidebange for, at der er nogen, vi har glemt at invitere! Det eneste, der ville være værre, end hvis der ikke kom nogen, var, hvis nogen ser, at vi har holdt festivitas og glemt at invitere dem.

Så lige i dag gad jeg seriøst godt have været den tjekkede type, som var ude i enormt god tid, skrev lange lister og gjorde ting klar i forvejen!
Men nu må vi se. Skibet er sat i søen, og så må det sgu flyde eller synke. Jon kommer heldigvis, og jeg nåede ganske vist ikke i bad i morges, men jeg har vist en ekstra deo i en skuffe et sted … 😉