14694905_10154343184406886_684177662_n
Min t-shirt kan findes her (reklamelink).

Jon og jeg var på date i går. Det føles som om, det var første gang i langt tid, og jeg glædede mig hele dagen.
Jeg kom alt for sent i gang med at dulle mig op, fordi Verdens Sejeste Farmor var på besøg, hvilket betød, at Jon og jeg kunne bruge lidt tid på at rydde op i klædeskabet og gøre rent på badeværelset, mens Krapylerne havde travlt med at kanøfle min svigermor. Og da jeg endelig kom i bad, var tiden ret knap. Og så gik det op for mig, at jeg havde glemt al min makeup inde på kontoret. Jeg har nemlig ikke haft sminke på siden Christinas og mit event i onsdags.

Jeg elsker makeup, og jeg elsker, at jeg kan få vendt en følelse af at være træt og udjasket en lille smule ved hjælp af concealer, pudder og lidt mascara. Men jeg går lige så tit alle mulige steder hen uden sminke. Også på dates med Jon. Faktisk er det oftest kun en to-tre gange om ugen, at jeg går med makeup til hverdag.
Men når det sådan er lørdag aften, og jeg har glædet og hele ugen til kvali-tid med Langemanden, så ynder jeg nu at give den fuld æde med krudt, guldstiletter, glattet/krøllet hår og diverse, så jeg blev lidt ærgerlig, da jeg opdagede, at jeg ikke havde makeup til min rådighed. Heldigvis er jeg et rodehoved, så jeg fandt kort efter ud af, at al min sminke lå i min taske ude i entréen.
Men da havde jeg truffet beslutningen. Følelsen af, at jeg ikke ville være helt lige så opspændt på vores date, hvis jeg ikke havde krudt i krydderen, gav mig lyst til at gøre det modsatte. Så jeg glattede hår, fandt et par gyldne sko frem, stylede et (synes jeg selv) ret fint outfit og gjorde alt det, jeg normalt ville gøre inden en bytur, og så droppede jeg makeup. Og jeg synes ærligt talt, jeg så meget fin ud.
14696896_10154343184401886_497558565_n
Da vi var en time inde i vores soft shell tacos på det trendy Condesa ved Højbro Plads, spurgte jeg Jon, om det var løjerligt, at jeg ikke havde andre farver i fjæset end dem, Gud har skænket mig. Og manden svarede (bless his heart), at det havde han ikke lagt mærke til, før jeg sagde det. Jeg følte mig præcis lige så “fin”, som jeg ville have gjort med makeup, og da vi ved midnat kom hjem efter en dejlig middag, to cocktails på Fugu og ‘Inferno’ i Palads, var det fantastisk ikke at skulle fjerne sminke, før jeg kunne kaste mig i putkassen. Så det kan man altså også. 🙂

Her til sidst vil jeg efterlade Dem, kjære læser, med et par tilbudsfavoritter fra Boozt.com. Det er lidt som om, der er udsalg konstant derinde. I hvert fald har de altid ét eller andet, der er nedsat, hvilket jeg synes, man kun kan bifalde.
Lige nu kører de en kampagne med, at hvis man køber fire ting, er den ene ting gratis, OG de har en masse sager, som er nedsat med op til 50% for sidste gang i DAG!
Jeg har herunder samlet mine favoritter – der er både lidt til fest og en del til de kølige hverdage, der efterhånden er en realitet.

God søndag – og shopping! 🙂
Alle de følgende er reklame-links.

 

samf13405202_marshmallow
Virkelig pæn jakke fra Samsøe Samsøe. Tænker, den er god på kontoret, så man ikke fryser lænden – og stadig ser fiks ud! 😉 Her!
jle65wl732317567_offwhite_0100
Super-pæn strik fra seje J. Lindeberg, som er meget god at have på sit hold i de her kolde måneder, vi er begyndt at bide af. Den er nedsat med 25% her.

gant1594_pearlblue

Den er kjole fra Ganni skal nævnes (den findes også i sort), for den er ufatteligt pæn og nedsat med over 50%. Og altså kun i dag med. Den kan findes her.

iw30101520_black_10050_1
En dunjakke er altså en god investering i Danmark. Og mange firmaer har efterhånden bevist, at sådan én ikke behøver være usexet. Blandt andre InWear, der lige nu har denne her pæne én med rabat her.

drx11045_navy_106
Jeg elsker at have godt med sådan nogle basis-trøjer i vintergarderoben. De er gode under en tyk sweater, så man ikke fryser mormor-musklerne, når man smider det øverste lav. Hittes her med rabat.

tsau57296003z_black_050
Klassiske sorte stiletter fra seje Tiger Of Sweden med 50% rabat! Hvis man mangler sådan et par i sin sko-garderobe, så er det da nu, man skal slå til! Ingen julefesterne for alvor går bananas! De kan ses her.

drx11746_navy_106
Hvis man vil have nallerne i den kjole, jeg havde på i Go’Morgen Danmark, så er den altså nedsat med 50% her.