img_4712-1
Min mor købte hver uge enten Femina eller ALT For Damerne. Som oftest var det Femina, for de havde kryds-og-tværs’er, men det blev vist egentlig tit til begge, for ALT For Damerne havde de bedste strikkeopskrifter. 🙂
Jeg begyndte selv at læse begge blade for nogle år siden. Jeg kan huske, at jeg lå på maven i Botanisk Have sammen med Jon, og jeg sagde til ham, at Femina virkelig havde strammet op i forhold til de emner, de tog op. De var blevet meget yngre i deres mindset, og jeg kunne pludselig kende mig selv i de fleste artikler.
Min søde mand (dengang ‘kæreste’) hostede og spurgte, om det måske kunne tænkes, at jeg bare var blevet ældre og således var vokset ind i deres målgruppe? #MINDBLOW
Ikke desto mindre køber jeg nu oftere ALT for Damerne og Femina end andre blade. Ej, okay, det er løgn, jeg køber oftest Se & Hør, men når vi taler KVINDEmagasiner.

Min mor ville have fået det ondeste kick ud af at slå op på side 78 i denne uges Femina, for der er sgu et billede af mig med et stort smil om flaben, siddende på en barstol. For Feminas redaktion har besluttet, at jeg er én af de 100 kvinder, de i denne uges årlige guldnummer udråber som værende typerne, der gør og tør, og som derved inspirerer andre. Et større kompliment findes sgu nok ikke. Jeg kan ikke komme på et, i hvert fald.

Og rigtigt stolt blev jeg, da jeg læste begrundelsen for den fornemme udnævnelse. Jeg er så tilpas blufærdig, at jeg ikke kan få mig selv til at citere teksten, men så tilpas selvfed, at jeg i stedet deler den her, så alle kan læse den! 😉
img_4713-1Jeg vil gerne udgyde to gange tak: Én til Femina, det er klart! Og én for de mange digitale high-fives, jeg modtog på Instagram, da jeg i går aftes delte det diplom, der fulgte med udnævnelsen. Jeg blev helt seriøst rørt. Sad dér i sofaen i armen på Jon efter den dejligste reception om eftermiddagen med en stor skål M&Ms (uden peanuts. Altid uden peanuts), og så var der en masse, der skrev så meget pænt.
Kvinde er i sandhed kvinde BEDST på Internettet i min verden, og hvis der var flere som jer, der læser med hos mig, ville ‘Nationen’ på Ekstra Bladet have trange kår.
TAK!