Vi ankom til Lalandia i går midt på eftermiddagen, og efter checkin gik vi direkte over i Legelandet. Som var stopfyldt af børn, der i gennemsnit var liiidt ældre, større og vildere end Krapylerne. Men der var massagestole til forældrene. Ingen af dem virkede dog.

Som udgangspunkt er jeg indtil videre ærligt talt mere til Capella Play i Field’s. Men når ungerne vågner fra deres lur inden længe, drøner vi over i badelandet! Dét har jeg imidlertid store forventninger til, og Farfar og Farmor har givet tilsagn om at være krapyl-vogtere, mens Langemanden og jeg haler badetøjet op mellem ballerne (det er altså sådan, man får medt fart på) og prøver en tur i et par af af de vilde rutchebaner! 

I dag hørte jeg en mor kalde på sit barn ved at bruge navnet ‘Papaya’! Den var alligevel ny for mig, og det virkede meget eksotisk dér blandt udtrådt plastiklegetøj i falmede farver og buldrende gråt efterårsvejr, som kæmpede for at komme ind gennem ruderne. I aften skal vi have forloren hare, og jeg satser på at nappe en gammel film på TV2 her fra lædersofaen! Det er Danmarks-ferie, det er familie-hygge, og det er dejligt! En læser skrev til mig i sidste uge, at vi bare skulle huske at lægge sjæl og kontooplysninger i indgangen, så skal det hele nok gå, og jeg fornemmer lidt, at det sådan set er ret præcist formuleret. 😉