226a6573
Jeg elsker det her billede, som vores fotograf, Morten Nordstrøm, tog af Christina og mig i går eftermiddags, lige inden alle gæsterne begyndte at komme. (Jep, gu’ var det da min idé, hehe). Jeg tør godt kalde Morten for VORES fotograf, for d. 1. november flytter han ind i Tinnitus, hvor han har lejet en kontorplads! Hurra! Morten har næsten 130.000 følgere på Instagram, fordi han er så sej en fotograf, så vi havde selvfølgelig hyret ham til at lege foto-ninja, mens vi kindkyssede.
Billederne er desværre ikke redigeret færdigt endnu (sådan går det, når man hyrer professionelle perfektionister), så dem deler jeg enten senere eller i morgen.

Jeg har nemlig store planer for resten af i dag.
Denne eftermiddag skal jeg nemlig først hen i Krapylernes vuggestue og købe kager, brød og småkager i anledning af, at alle poderne har bagt (jeg håber af hjertet, at de har fået assistance af en voksen!). Det bagværk sælger de så, og pengene, de samler ind, går til Bag For En Sag, som støtter Børns Vilkår! Mit håb er, at vuggestuen har ladet sukkerpolitiken hvile for en dag …

Derefter skal jeg benytte mig af, at min mand er i byen, for så får han lov at drible hjem med vores sexaffald (ja, UNDSKYLD! Jeg ved, det er et skrækkeligt ord at bruge om børn, men jeg læste det på Facebook i går i en debat om, at et flyselskab har indført børnefri zoner, og jeg skreg så højt af grin, at jeg stadig er lidt øm i kinderne i dag, så jeg var nødt til lige at prøve at bruge det!), mens jeg smutter over gaden og ind i Tivoli. Jeg er nemlig inviteret til åbningen af halloween i Tivoli, hvilket betyder, at alle forlystelser er åbne, så jeg må prøve det hele! Gratis! Jeg har fået lov at medbringe to veninder, så denne gang skal jeg ikke i solo-Dæmonen. Og når vi er helt øre i bøtterne af at vende på hovedet, skal vi ud og spise bøf med tyk, gul sovs. Og fritter.

Med ønsket om en vidunderlig torsdag vil jeg nu forlade jer til fordel for ovenstående ballade. Jeg er atter i dag – det sker jo for os alle engang imellem – blevet mindet om, at vi skal være rigtigt glade for livet, mens vi har det. Så min opfordring må i dag gå på, at I derude snaver alt det, I kan i dag. Og tilgiver dem, I er sure på, ringer noget mere til jeres mor, giver jeres veninder komplimenter og smider vægten ud! <3
yolo_large