14627896_10154320551091886_175432336_n
Efter et par ugers ro under fanen ‘Ugens Hunk’ er der atter lagt masser af brænde på weekend-bålet! Jeg lover Dem, d’damer, at jeg har linet de næste mange fredage op med noget af det aller-fineste, landet har at byde på, når det kommer til skært kød!
Dagens mand er absolut ingen undtagelse. På mange måder er Kevin Skrøder et rigtigt godt bud på den perfekte mand. Det er resten af verden tilsyneladende så enig i, at han for nogle år tilbage var Danmarks udsendte ved Mr. Universe-konkurrencen. Hvorfor hans venner aldrig kalder ham andet end ‘Uni’ eller ‘Universe’.
Kevin er redder (altså sådan én, der kører i ambulance og giver mund-til-mund om nødvendigt) OG brandmand. OG model. Fuck, yes!

Oven i det er Kevin vanvittigt sød, sjov, charmerende og smilende. Han er typen, der cracker jokes med alle, han ser skidegodt ud i badebukser OG så kan han altså hale katte ned fra trætoppe og slukke ildebrande! #win

Jeg hang mere ud med Kevin, før jeg mødte manden i mit liv og blev lidt mindre nattefest-agtig (og nej, Kevin og jeg kender ikke hinanden i bibelsk forstand), men nu og da dukker han stadig op i mit bybillede, og så bliver jeg altid så glad, når det sker. Kevin har også mødt kvinden i sit liv, og jeg må desværre (ikke for ham, altså!) meddele, at hun også er hele pakken. 😉

Nu giver jeg vanen tro mikrononen videre til Ugens Hunk!
Selv tak! Og god fredag!

Alder: 33 år
By: København
Højde og vægt: 180/73 kg.
Stjernetegn: Vædder
Kæreste: Jep
Stilling: Redder/Brandmand Hovedstadens beredskab ( det tidligere Københavns Brandvæsen) Model (Unique).
Fritidsinteresser: Rejser, træning, film på sofaen med venner/kæreste, vin/mad.
Favorittøj: Enkelt, god kvalitet og meget sort.
Livret: Min kæreste 😉 Ok, men så bliver det ALT, min ven, Lars Bertelsen (medejer af Madklubben) laver i et køkken.
Mit bedste feriested: Den er svær, da jeg elsker at rejse og har været mange steder. Det bliver 3 istedet for et. Cape Town, Sydney og noget med sne/snowboard.
Det tænder jeg på: Naturlig skønhed og et kløgtigt hoved.
Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?: Kommer så sandelig an på hvor længe jeg skulle være der. Men for en sikkerheds skyld en kano, musik og dykkermaske.
Beskriv dig selv med få ord: Glad, eventyrlysten, trofast, professionel, familiemenneske.