14801205_10154356658521886_402392241_n-1
Yes, mand! Jeg har gjort (endnu et) scoop til denne uges fredags-guf!
Morten Holst er én af Jons allerbedste venner, og han er én af dem, jeg er mest begejstret af at få besøg af. Ahr, okay, Jon har generelt skidegod smag i kammerater, men jeg har altså altid haft et blødt punkt for Morten!
Morten er skuespiller, og jeg så ham første gang i dén rolle i filmen ‘Broderskab’, hvor Jon faktisk også har en lille rolle. Morten spiller fuldkommen fantastisk i den film – jeg blev sgu helt ræd for ham. Og hvis man ikke har set den, vil jeg foreslå, at man får det gjort ASAP.

Morten er den dér type, som ser ud som om, han har en mørk og mystisk fortid, men i virkeligheden kommer han vist nok fra en ret lykkelig kernefamilie i Nordsjælland. Han ser altid ekstremt cool og upåvirket ud, men i bund og grund er han den af Jons venner, som har det bedste tag på Krapylerne. Måske fordi han er onkel til tvillinger.

Morten har morderligt travlt med sin karriere for tiden, og jeg ønsker ham alt godt, men hvor ville jeg ønske, at vi så ham noget oftere her i Langehjemmet!

Og nu vil jeg overlade ordet til Morten himself.

Alder: 33
By: København
Højde-vægt: 182cm -74kg
Stjernetegn: skorpion
Kæreste: M.I.A – Missing in action.
Stilling: Skuespiller
Fritidsinteresser: Lave mad og spille brætspil med vennerne. Der er ikke noget som at få lov til tæske sine venner i en gang Matador også sidde og spise middag bagefter i akavet stilhed
Farvorittøj: Et par All Stars, sorte jeans og en hvid t-shirt… Det kan næsten ikke blive mere Danny Zuko. Jo, så skulle det måske lige være læderjakken?! Så lad mig sige læderjakke også.
Livret: Et af hverdagens store spørgsmål… Kommer bestemt an på, om det er før eller efter en bytur. Før – Så kunne det være al mad, der tager mere end 2 timer at lave (Da processen er en del af oplevelsen). Efter en bytur… Pomfritter!
Bedste feriested: I det rette selsskab: alle steder… He, he.
Det tænder jeg på: Helt klart, latter! Der er ikke noget bedre end en kvinde, der griner. Og måske også lidt på madprogrammer… Kan ikke forklare det?
Tre ting jeg ville tage med på en øde ø: Min kæreste (hvis jeg havde én), en skovl og spand. Så kunne vi bare ligge på stranden og bygge sandslotte.
Mig selv med få ord: Godhjertet… og skør.