fotografi-den-20-10-16-kl-15-21-5
Jeg har flere gange haft samarbejder med A-hjort, som er en webshop med et fantastisk udvalg af smykkedesignere, der alle har det til fælles, at de laver cool smykker, som man godt kan finde råd til, uden at skulle spare op i årevis op til købet. Jeg er særligt forelsket i sortimentet fra Zabel, og så har jeg også efterhånden mere end et par favoritter hos Pernille Corydon!

Og nu er det omsider sket igen! Endelig har jeg atter haft held til at overtale den gode Anne Hjort bag webshoppen A-hjort til at lave en ny konkurrence sammen med mig på Instagram! Og ja, ligesom sidst er præmien absolut vind-værdig: Nemlig cool, lækre og edgy smykker til en samlet værdi af over 3.200 kr.!
img_5239
Det eneste, man skal gøre, for at deltage i konkurrencen om smykkerne, er at ‘like’ billedet, som ses øverst i dette indlæg, på min Instagram, og så skal man følge A-hjort på Instagram. Vinderen findes ved lodtrækning d. 1. november, og her vil A-hjort offentliggøre den heldige på deres profil. Og man behøver ikke at have åben profil for at deltage.
Som noget ganske særligt er der fra i dag til og med på SØNDAG 20% rabat på den ene af de smukke halskæder, man kan vinde, og som jeg har på på billederne, nemlig denne. Jeg har den selv, og den er så fin med den lille måne som vedhæng – men den særlige detalje er stjernen, som er en del af selve kæden. Prima julegave-idé til en veninde eller søster! <3

Man kan få et mere indgående kig på de smykker, man kan vinde, herunder.
Det drejer sig nemlig om:
Silver Pearl Behind øreringe fra Pernille CorydonButterfly armbånd fra Pernille CorydonEntangled Cuff’s fra Pernille CorydonPin Emmie øreringe fra ZabelLuna star halskæde fra Pernille Corydon, MOM halskæde fra Stine A og Petit Clover charm vedhæng fra Stine A.
img_5080
img_5434