img_4771
Jeg har efterhånden hoppet rundt i et par forskellige Part Two-outfits, som jeg har været rigtigt glad for, i min tid! Blandet andet den hvide kjole, jeg næsten har slidt op de sidste to somre, og det sæt, jeg har på hér.
Og nu har netop Part Two lavet en ny kollektion fuld af lækkert kluns til de lidt køligere måneder – Thank God! At fryse er en virkelig ufed følelse. Det er noget, jeg har erkendt, efter at jeg er blevet rigtigt voksen. Jeg vil hellere se lidt mindre fræk ud i byen, men så til gengæld ikke fryse måsen af, mens jeg venter på en taxa.
img_4750-1Part Two fylder i år 30 år, hvilket selvfølgelig skal fejres. Og i stedet for at drikke, har de sat sig til at strikke. 😉
Part Two har nemlig lanceret en lækker, dejlig, vamset og smuk strikkollektion, og jeg har altså min favorit på i dag, som det ses på billederne her i indlægget. Den er desværre ikke til salg på webben i sort (men i sandfarvet her), men den kan findes i butikker rundt omkring i det ganske danske land.

Part Two har givet mig lov til at udlodde to valgfri items fra deres strikkollektion til alle dem, der signer op til deres nyhedsbrev HER. Og nej, man ryger ikke ned i en pulje med alle de andre, der modtager Part Twos nyhedsbrev – der er lavet en særligt digital skuffe kun til dem, der signer up gennem mit link, hvilket jo højner vinderchancerne noget. Præmien har i øvrigt en værdi af op til 3.000 kr. Der skulle gerne poppe en fin pop-up-formular op, som man udfylder, men hvis det ikke sker, kan man klikke på linket nederst på siden.

Held og lykke, hav en dejlig fredag, husk stearinlys, guf, dyner i sofaen og at have fjernbetjeningen indenfor rækkevidde. <3
img_4777