fotografi-den-21-11-2016-kl-09-52
Trøjen, jeg har på, er den her fra Samsøe Samsøe. (Reklamelink).

Det er mandag, himlen er grå, Langemanden er i Svendborg, og efter arbejde har jeg lovet Krapylerne, at vi går igennem Tivoli og hilser på Rasmus Klump. De kalder ham Jule-Rasmus Klump i disse dage, da de er overbevist om, at også han må have undergået en jule-makeover i weekenden. 😉
Men hvorom alting er, kommer her ti mere eller mindre ligegyldige facts om moi! Live fra kontoret i Tinnitus!

1. Når jeg bruger min NemID, føles det altid lidt som om, jeg har har vundet noget, når jeg finder det tal, der matcher det tal, computeren opgiver. Jeg bliver helt glad hver gang. Ligesom at vinde en række i banko!

2. Jeg hører julemusik hele dagen i dag! Jeg lagde benhårdt ud med Last Christmas, og nu er der ingen vej tilbage. Julen varer så kort tid i forhold til, hvor fed den er, så jeg starter altid i god tid. Pt er Bing Crosby godt i gang over højttalerne … <3

3. Jon er væk de næste 10-12 dage, stort set, og derefter er han FÆRDIG med TV-serien, og så kommer han helt og aldeles hjem til mig og Krapylerne igen! Jeg glæder mig overmådeligt meget til at skulle falde i søvn ved siden af ham om aftenen igen, men jeg glæder mig næsten lige så meget til at have et ordensmenneske på matriklen! For mellem mig og så to 2-årige ligner det virkelig en krigszone derhjemme de fleste dage! 🙂

4. Der er to uger og to dage, til jeg skal til Marrakech. Christina er dernede nu, og jeg savler over hendes Instagram fra morgen til aften hver eneste dag. På den ene side glæææder jeg mig til, at hun kommer hjem og hygger med mig på kontoret, men på den anden side kommer jeg til at savne hendes pæne fotos fra yndlingsbyen.

5. Vi har fået en ny badevægt derhjemme. Sådan én, som ikke kan andet end at fortælle én, hvor meget man vejer. Jeg var træt af de der BMI-udregnende manipulatorer, så vi har købt en helt normal vægt med nål. Og den fortalte mig så i morges, at jeg har lagt mig ud med fem kilo siden i sommer, hvilket da egentlig er en oplysning, jeg ville have levet fint videre uden.

6. Jeg tror konsekvent, at Toscana ligger i Sydfrankrig. Det har jeg vist altid troet, og at jeg fatter hat af geografi hjælper ikke på den overbevisning. Mødte lige en gammel bekendt og sagde, at hans tur til Sydfrankrig så nice ud på Instagram. Han svarede, at de havde været i Italien, og ubehjælpelig, som jeg er, svarede jeg, at det da for Søren også er i Sydfrankrig. Eneste løsning må være, at jeg haler familien med til Toscana, tænker jeg …

7. Vi skal holde jul i Sønderjylland i år, og jeg kan lige for tiden ikke finde ud af, om jeg glæder mig mest til juleaften eller til at køre over grænsen og købe juleslik. Bridgeblanding. Quality Street. Cloetta-juleskum!

8. Jeg er i færd med at planlægge julefrokosten her i Tinnitus, og jeg kan mærke, at jeg får brug for hjælp til at holde mig tilbage. Jeg har lyst til at leje alt fra candyfloss-maskiner, skum-sprøjtere, mandlige strippere, DJ-pult, ballonklovn og et mobilt diskotek med lys og kunstig røg ….

9. I går aftes læste jeg hele denne artikelserie om Bjarne og Innas uforløste kærlighed på Informations hjemmeside, og jeg drømte om snigmordere og russiske efterforskere hele natten.

10. Som jeg skriver dette, kommer Morten, kontorets skideseje fotograf, ind og kommenterer på det faktum, at jeg hører julemusik. Ret højt. Og han er totalt fan, men synes ikke, jeg skulle gå glip af denne video. Og det skal I da egentlig heller ikke.