mette-marie
Trøjen er fra Ganni og kan findes her! (reklamelink)

Jeg har lang dag på kontoret i dag! Christina og jeg lægger sidste hånd på et bette projekt, som vi løfter sløret for i morgen, og Jon er i København og hænger ud med Krapylerne, så den skal have fuld smadder på jobfronten! Planen er at hente sushi nede hos Damindra, som er vores underbo, lige om lidt, og så har vi et par bøtter ‘Phish Food’ fra Ben & Jerry’s i kontorets fryser også. De sælges nemlig til nedsat pris nede i den Fakta, der ligger lige ved siden af Arndal Fitness, hvilket jeg synes er ret grineren, egentlig.

Men hvorom alting er kommer der her 10 usorterede sandheder om moi. 🙂

  1. Jeg har så naller i mine baller efter at have givet den max basarm hos Lotte Arndal i går. Hvilket samtidig betyder, at jeg har kastet mit sukkerstop ud med badevandet, for jeg kan satme ikke både løfte vægte og leve sundt! Jeg er bange for, at grene i mit DNA ville skifte form og farve!
  2. Jeg har nu set så mange afsnit af ‘The Good Wife’, at min hjerne er begyndt at svare i lovformler så snart, jeg har den mindste, lille udfordring.
  3. I nat kom Berta ind og sov hos mig, hvilket er noget, jeg ingenlunde hindrer hende i, når Jon ikke er hjemme. Jeg vågnede dog desværre med et sæt et par timer senere ved, at hun faldt ud af sengen, og jeg følte mig som verdens mest fraværende mor, fordi jeg sov så tungt, at jeg ikke afværgede ulykken.
  4. Jeg har allerede hørt ‘Last Christmas’ så mange gange i år, at jeg er ved at være en liiiille smule træt af den … Tænker, jeg bare skal have en pause, og
  5. Vi har nu talt så meget om at hyre strippere til Tinnitus’ julefrokost i december, at jeg ikke rigtigt kan afgøre, om det ville være mest corny at gøre det eller at lade være.
  6. Desuden har jeg opdaget, at de fleste stripper-hjemmesider virkelig kunne have godt af lidt intelligent tekstforfatteri.
  7. Jeg køber gerne et modemagasin om måneden. Costume, ELLE eller Eurowoman. Men det er begyndt at gå op for mig, at jeg ikke læser dem længere. Så måske skulle jeg bare lade være. Selvom de pynter mere på kaffebordet, end Se & Hør gør.
  8. Jeg fortalte forleden børnene, at der juleaften kommer et juletræ ind i stuen. Med lys på! Hugos kæbe faldt bogstaveligt talt – jeg har aldrig set ham se så forbløffet ud. Det bliver den bedste jul. EVER!
  9. Jeg havde tænkt mig at skrive ‘Frederik Bagger krystalglas’ på min ønskeseddel, men så ledte jeg efter et link for at gøre det nemt for min far, og da jeg så prisen, trak jeg ønsket tilbage.
  10. Billedet i dette indlæg blev taget i fredags i forbindelse med den her ballade, og jeg håber sådan, at nogen beslutter sig for at betale KASSEN for mit chokolade-træ. 🙂 <3