Jeg gik egentlig og troede, at jeg lidt savnede at have tømmermænd, men fra min plads i sofaen, hvor jeg med rystende hænder og dunkende hoved skriver dette, kan jeg så fortælle, at det gjorde jeg ikke. ?

Jeg er de seneste par dage begyndt at føle mig sådan lidt metaltræt herhjemme i hamsterhjulet, hvilket jeg egentlig har det fint med, for de første tre måneder, hvor Jon har været på farten, har jeg taget det med en arm så stiv som en sømandspik i et horehus. Og nu er der kun en måned tilbage, så det føles okay at se lidt frem til, at den går. I den anden ende af den ligger i øvrigt – udover Jons hjemvenden som fast inventar i familien – også både jul og min tur til Marrakech, så der er meget at se frem til!

Men på grund af denne begyndende ø-kuller, havde jeg meddelt min ægtemand, at det var med fuld basarm i håndbagagen, at jeg i går begav mig ud i natten med en flok damer. Og det skulle vise sig at blive ganske sandt. Efter en god middag og enormt mange sjusser på Steak Royal, tog vi på Chateau Motel, hvor der var linet et bord op til os med udsigt over dansegulvet i stueetagen og en spand med isterninger, vodka og sodavand. I mine ti år som single i København var jeg altid den sygeste klub-rotte, og dengang ville jeg have elsket det sted. Masser af mennesker med nyvasket hår og gode intentioner om en vild nat. Én fyr havde to jakker på, og en pige var kun i BH (fra H&M. Jeg har den også).

Nogle af damerne fik danset, vi fik alle drukket, og jeg fik kigget helt vildt meget på mennesker, mens jeg spiste den KitKat og Bounty, som jeg kom til at købe på vej derhen. Og så blev vi enige om, at nu havde vi set det. Jeg kom til at sige “Ikke for noget…. Men SAM’S BAR?”, og det kunne åbenbart ikke være præsenteret bedre, for sådan gik det til, at vi sang falsk og drak shots og håndøl, til vi havde svært ved at stå på benene.

I skrivende stund er Jon og ungerne i DGI Byen for at tumle rundt i gymnastiksalen, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke har købt cola, mens jeg planlægger at se et (par) afsnit af serien The Good Wife, som jeg er begyndt at dyrke en lille smule. Klokken 16.30 drager Jon til Fyn, så det handler om at have det så dårligt som muligt indtil da, for da overtager jeg husholdningen og ansvaret for vores efterkommere.

Med ønsket om en fin-fin søndag til alle! Om så den er fuld af tømmermænd, fitness, weekendophold på herregårde eller noget helt fjerde. ?