15209165_10154439095391886_800910678_n
Indlægget indeholder affiliate-links.

1) Elegante Emili Sindlev i denne Ganni-kjole.
2) Verdens smukkeste Cathrine i Ganni-fritter her!
3) Yndige Marie Hindkær i Baum und Pferdgarten.
4) Altid perfekte Mathilde Gøhler i Designers Remix-sweater.
5) Lækre frynser på lækre Camilla Abry! Kjolen fra Designer Remix findes her.
6) Dårende dejlige Jules i nytårsværdig glimmer fra Vila.

Jeg fik lige, synes jeg selv, en ret fin idé her forleden. Jeg sad nemlig på Instagram og scrollede rundt for at finde inspiration til min Marrakech-garderobe. Nuvel, jeg kan nok ikke forsvare at shoppe en HELT ny garderobe at tage med til yndlingsbyen, når jeg smutter om små 14 dage. Men man skal jo helst optræde i lange ærmer og ben, så jeg tænker, at (mindst) en ny kjole vel ikke var helt af vejen.
Så skete der det, at jeg undervejs på min Insta-inspo-tur faldt over Emili Sindlev (øverst til venstre) i den smukke Ganni-kjole! Den kjole har jeg set flere gange på Boozts hjemmeside, men jeg har aldrig så meget som overvejet den, da jeg syntes, mønstret virkede for gardin-agtigt. Men efter at have set den på Emili på Instagram, gik det pludselig op for mig, at jeg da umuligt kan tage til Afrika uden dén!
Derfor kom jeg på den idé at dele nogle af mine Insta-opdagelser med jer, der læser med. Nogle gange får man jo lidt mere blod på tanden til et nyt outfit, hvis man har set det i levende live. Så herover ser I nogle af de brands, jeg følger, blandet med nogle af de damer, jeg følger. 🙂 Jeg er bange for, at de fleste ting ovenfor ikke er nedsat i anledning af Black Friday, men så kan man da lade sig inspirere.

Boozt holder nemlig fra i dag og faktisk HELE weekenden (indtil søndag kl. 23.59) BLACK FRIDAY, hvilket betyder, (noget med, at en masse amerikanere spiste kalkun i går, og …) at mere end tusindvis af varer er sat ned med mellem 20 og 50%! Rimelig god anledning til at få taget hul på julegave-indkøbene eller til at få indfanget de(t) perfekte julefest/nytårs-outfit!

Se alle de (i skrivende stund) freaking 22.009 forskellige ting i dameafdelingen, der er nedsat, her!