skaermbillede-2016-11-25-kl-17-01-44
Der er under en måned til jul, og jeg er fuldkommen og komplet ligeglad med, at kalenderen endnu ikke skriver december. Jeg forstår ganske enkelt ikke visse individers nærmest krampagtige holden fast i, at julefejringen ikke må finde sted for tidligt! I mine øjne må man starte med nissesokker og grangrene lige så snart, at bikinien er pakket bort. Alle begræder årligt sommerens bortgang og det faktum, at mørket bryder frem allerede klokken 16, og den eneste formildende omstændighed er det, at julen er på vej i horisonten! Så lad os da for alt i verden smøre den ud i et tyndt lag, der dækker mere end sølle tre-en-halv uge! Det er stort set den eneste højtid, vi næsten alle sammen fejrer, og alle dens budskaber er fulde af kærlighed og god stemning. Jeg stemmer for fuld fart frem og mere jul til folket!

Derfor kommer her altså første tip til julegaveindkøbene! Jeg ér faktisk allerede blevet anmodet af et par stykker om at give gode fifs, så selv tak! 😉
Denne julegave-guide er lidt udover det sædvanlige, da den ikke indeholder smykker, tekstil eller sminke, men derimod gourmet-diverse! Kreatøren bag de firetyve, fine forslag er Copenhagen Food. Deres forslag er sådan set, at man køber alle sagerne på billedet herover, som de har udvalgt blandt markedets bugnende mængder af muligheder, og så pakker man dem individuelt ind og sætter numre på. Således har man en (relativt) hjemmelavet pakkekalender til eksempelvis sin svigermor, sin mand, sin veninde eller en helt anden. Som sætter pris på at bruge tid i køkkenet!

Alternativt kan man finde inspiration blandt produkterne herover til julegaverne til eksempelvis manden, der har alt. Alle ved, at fædre, svigerfædre, kærester og ægtemænd er de sværeste at købe gaver til, og det er ingen hemmelighed, at vejen til en mands hjerte er gennem hans mave.
Og sådan nogle mande-maver har i min erfaring et blødt punkt for eksempelvis Whiskey fra Talisker Skye, Økologisk Stjernebryg fra Herslev Bryghus, Whiskylikør fra Coole Swan, Rom fra Ron Zacapa eller Whiskey fra Johnnie Walker Blue Label.
Vil man hellere forkæle ham med sager, der ikke gør ham fjollet at høre på, kunne man overveje et gavekort til Torvehallerne, Lauras Bakery eller en overnatning på Strand- og badehotel Marienlyst, salt- og pepper-kværne fra Vipp, et ildfast Toulouse-fad fra Pillivuyt eller en juleæske fra Peter Beier Chokolade. Er man glad for hverdagen, kan han få rugbrød fra Schulstad eller flagesalt fra Maldon. 🙂

Se en oversigt over alle produkterne og hvor, de kan erhverves, her!