fotografi-den-11-11-2016-kl-18-08-4I aften skal Jon i Parken for at drikke fadbamser og se fodbold med sin kammerat. Jeg havde planer om at bruge aftenen på (ikke at spise Marabou og) lege Freitags-Fragen i sofaen med min bærbare i skødet og Vild Med Dans i dummekassen.

… Men så skete der sgu det, at min taske blev stjålet! Min taske indeholdende min mac, min Bottega Veneta pung, aaalle mine kort og en masse andre småting. På vej hjem her til eftermiddag havde jeg Berta siddende i cykelsædet foran på cyklen og således tasken siddende bagpå. Indtil jeg kom hjem… Nogen har simpelthen nappet den op af min cykelkurv. Så nu har jeg ikke nogen bærbar computer og kan derfor ikke rigtigt Freitags-besvare.

Så snart, jeg opdagede, at min taske var stjålet, ringede jeg og fik spærret mine kort, og så har jeg simpelthen givet slip på det. Jeg gider ikke bruge min fine fredag på at irritere mig over det. Det kommer der ikke en disse godt ud af, og jeg har jo heldigvis en forsikring. Og i morgen skal vi til Barcelona! HURRA!

Med ønsket om en vidunderlig fredag. Og hvis man får tilbudt en billig mac i en gyde på Vesterbro, så tak pænt nej … 😉