fotografi-den-24-11-2016-kl-11-16-2
Overskriften er mig ellers ganske atypisk, lad mig lige starte med at slå det fast! 🙂
Jeg elsker-elsker-ELSKER at glæde mig til ting! Netop derfor er jeg fan af at planlægge ferier langt tid i forvejen. Jeg har totalt styr på sommerferien 2017, eksempelvis! Og jeg har også en dejlig 5-års plan (i samarbejde med Langemanden, selvfølgelig) for fremtiden klar til udrulning! Begge dele er dog ikke mere skåret i sten, end at de kan trevles totalt op og startes forfra, hvis man skulle få andre idéer, der topper dem, man var kommet på.
Jeg er nogle gange (af mindre optimistiske individer) blevet fortalt, at jeg skal være lidt varsom med at glæde mig for meget, da de forestående begivenheder ville kunne risikere ikke at leve op til forventningerne, men jeg har regnet ud, at det statistisk set ikke holder i længden. Jeg kan kun huske to gange, jeg er blevet skuffet over noget, jeg har set frem til. Tingene bliver sjældent præcis, som jeg har forudset, men det gør dem jo ikke mindre fede.

Men hvorom alting er, har jeg i denne uge lært, at der også skal slås et slag for at skrue forventningerne helt ned.
Jon har nemlig gang i MERCUR-slutspurten i Svendborg. De sidste levende billeder til TV-serien skal i kassen, og oveni det er han ved at skyde en pilot, som det hedder, med en anden TV-serie. Så i lørdags halede han sin kalender frem og begyndte lettere undskyldende at forklare mig, hvorfor han ikke ville være specielt behjælpelig med ret meget før på næste torsdag igen.
Straks da var der en stemme oppe i bøtten på mig, der lagde i kakkelovnen til ikke at se Prinsen før næste torsdag, d. 1. december. Jeg indstillede mig på, at jeg selv skulle klare ærterne i hjemmet og gik også i gang med at arrangere playdates med mine veninder og deres børn. Sågar havde jeg held til at få min søster til at agere krapyl-bevogter i aften, så jeg kan komme lidt ud af jordhulen og måske endda fange en film i biffen!
Fordi jeg ikke havde regnet med noget som helst, blev jeg ikke mat i koderne, da Jon forleden ringede fra Fyn og sagde, at han først kom sent hjem onsdag. Faktisk var min pessimistiske indstilling lykkedes så godt, at jeg bare blev ret lykkelig over, at han overhovedet kom hjem, så vi kunne få en nat sammen på adressen. I morges tog han sig så af ungerne hele morgenen, så jeg både nåede at tisse, gå i bad OG krølle hår!
Og der ventede sgu endnu en bonus! Det viser sig, at Jon kommer hjem i morgen midt på dagen – OG min seje (savnede) svigermor er nu retur efter tre ugers ferie i Kenya og Tanzania, så hun har tilbudt at komme og se til Krapylerne fredag aften, så Jon og jeg kan komme på DATE! Det havde jeg vitterligt ikke troet lå i kortene for os før om langt tid, så jeg har nærmest sommerfugle i maven.
Så ja, alle pessimister derude! I har ret et stykke hen ad vejen 😉 Og tak for det!

Dagen i går nappede jeg relativt offline. Jeg vågnede for anden gang på to dage klokken 4 om morgenen, var smadder-træt hele dagen og havde ikke rigtigt noget at skrive om, synes jeg. Og så er min erfaring, at det nogle gange kan være bedre at gemme krudtet. I nat har jeg sovet OTTE timer, og med en rolig MM-morgen i bagagen, solskin over København og udsigt til en pizza-frokost sammen med Christian, min makker i Tinnitus, er optimismen ret umulig at skyde igennem denne formiddag. 🙂
I øvrigt ér det jo Thanksgiving i dag, så hvis man har mod på det, må man meget gerne i kommentarfeltet berette, hvad der får én til at se lyst på tilværelsen netop i dag! Den slags smitter nemlig værre end klamydia, så lad os da bare i fællesskab få kylet om os med nogle good vibes. 😉

(Nedenstående er spækket med reklame i form af affiliate-links).
Thanksgiving er en amerikansk tradition, jeg ellers endnu ikke rigtigt har taget til mig. Jeg er ikke fan af kalkun (det er kødverdenens svar på tofu, hvis De spørger mig), og jeg er egentlig ret taknemmelig på daglig basis. Men efter Thanksgiving kommer Black Friday, og det er da noget, en konsumerisk kælling som jeg kan forstå. 😉
I morgen går både de fysiske og web-butikkerne amok med last Black Friday-udsalgs, skal I vide, så der kan man selvfølgelig også få tips til budgetvenligt kluns her på domænet.
Men Boozt har, vil jeg lige nævne, taget forskud på glæderne, så I dag kan man få 20% rabat på alle varer i hele deres webshop, der i forvejen er nedsat! Man skal bare bruge koden SURPRISE!
Gestuz har RET mange ting, der i forvejen er sat ned med 50%, så med de ekstra 20%, begynder det satme da at ligne noget, selvom vi er sidst på måneden! Se hele Gestuz’ udvalg her! Det samme skal i øvrigt siges om Ganni her, (særligt denne nederdel holder stadig). Bruuns Bazaar er heller ikke helt døde endnu – se selv her.
Men altså – 20% ovenpå rabatten, der i forvejen ligger på omkring 50% på alle de i alt 12.439 forskellige varer, der (i skrivende stund) findes her. 😉

Er man mere til sko, kan jeg fortælle, at jeg lige har købt både dem her og dem her (som jeg dog overvejer at bytte til dem her, faktisk) til mig selv.