mette-marie_1
I november måned fik jeg en mail fra Fashion Resales, der spurgte, om jeg var med på at pynte et juletræ, som så skulle bortaktioneres til fordel for Ungdommens Rødekors. Ungdommens Rødekors’ frivillige arrangerer året rundt arrangementer for børn, der (måske i en periode) ikke bor hjemme. De er måske anbragt, bor på krisecenter med deres mor, er indlagt eller bor på en døgninstitution. I julen går de ekstra-meget all in, da særligt julen kan være benhård for de børn, hvis hverdag adskiller sig fra deres kammeraters eller fra det, de måske selv bedst kunne ønske sig.
Derfor blev jeg altså bedt om at pynte et juletræ, der så skal bortaktioneres (med pynt, und alles), og alle pengene (rub og stub!) for salget vil således gå til jule-festivitas for alle disse børn! Så det sagde jeg selvfølgelig ja til!
Den næste opgave var så, at jeg skulle vælge, hvad jeg ville pynte juletræet med, og det tog mig cirka fire sekunder at svare “Chokolade!”. Jeg har ved flere lejligheder her på domænet ytret min kærlighed for Simply Chocolate (særligt deres sticks, der kan erhverves i Magasins kælder), så min begejstring var stor, da de sagde ja til at lægge ‘lade til.

Og de har simpelthen sendt chokolade til en samlet værdi af mange, mange tusind kroner. Noget af det har jeg bundet sløjfer i og hængt op, noget af det har jeg spist (ups, undskyld…), og rigtigt meget af det ligger i kasser under juletræet.
Juletræet har en samlet værdi af cirka 10.000 kr. (minus tre-fire ‘Grainy Sue’, som jeg så altså har sat til livs), og jeg synes, det er den perfekte kalendergave at købe til én, man holder (virkelig meget …) af! Jeg håber, at I er en masse, der vil gå ind og byde i aktionen HER, så vi kan få budet OP, OP, OP!!! I sidste ende handler det om at få solgt det her juletræ så DYRT som over-hele-hovedet muligt, så Ungdommens Røde Kors kan holde en masse fester, købe en masse saftevand, peppernødder, gaver og juletræer til de her unger! Og jeg håber i mit stille sind, at et eller andet firma måske kunne tænke sig at byde en ordentlig formue for mit juletræ. (Om direktøren så spiser al chokoladen selv eller fordeler den blandt sine ansatte, skal jeg ikke blande mig i…) 😉

HVIS det skulle ske, at den, der ender med at blive indehaver af mit juletræ (med hjemmelavet chokolade-guld-stjerne, by the way) kunne tænke sig det, vil jeg meget gerne smide et gratis “sponsoreret” indlæg oven i handlen! That’s a promise! Og så må man selv bestemme, om det skal handle om, at man har købt juletræet, eller om det skal være et kommercielt indlæg, vi lægger engang i januar. Up to you!
Så please – alle, der har mod på det: Byd, byd, BYD, så vi kan få prisen OP!! Og kast så en kæmpe-formue, der langt overgår værdien, efter det her juletræ i den gode sags – OG julens – tjeneste!
Velgørenhed skaber god samvittighed OG i dette tilfælde også chokolade, og begge dele ligger nu så godt i maven! 😉

KØB HER! <3

mette-marie