15032379_10154402143276886_1513865262_nJeg havde satme ikke troet, den ville lykkes! Langemanden sidder lige nu i et futtog på vej fra Fyn til København, og han meddelte i formiddag, at han agtede at bruge hele sin fridag i morgen på at sove, fordi han var BALDRET. Og det forstår jeg godt. Jeg er sådan set også lidt baldret. Jeg har snot i næsen. Men jeg har endnu mere rejsekriller i maven … 😉

Derfor kom jeg til at google billetter til Barcelona, og selvom det ville være en overdrivelse at sige, at de var billige, var de ikke helt umulige at komme i nærheden af. Derfor fandt jeg killinge-stemmen frem og ringede til manden i toget.
… Og han sagde sgu JA! HUUUURRAAAA!!!!! Han synes, jeg var åndssvag, meddelte han med en skraldlatter, men han kan vist ret godt lide den side af mig, heldigvis, så jeg har netop købt fire flybilletter med navnet ‘LANGE’ på, som kommer til at sørge for, at vores lille familie er i Barcelona fra lørdag aften til tirsdag formiddag. Fuldkommen prima timing, da det hverken fucker med ungernes lur eller nattesøvn! Og der er kun fire dage til! HURRA, altså!

Derfor har denne arbejdsdag indtil videre været yderst uproduktiv, for nu er jeg jo selvsagt gået i gang med at google alt fra børnevenlige områder (jeg har som oftest været for stiv og barnløs til at notere mig den slags, når jeg tidligere har frekventeret byen) til hoteller og Airbnb-lejligheder. Jeg glæder mig KOMPLET tosset til et par dage i en by, der serverer tapas, har en strand, og hvor der i øvrigt IKKE er minusgrader! Og når vi kommer hjem, er der kun omkring tre uger, til jeg skal til Marrakech. Ventetiden til juleaften blev pludselig meget mere overskuelig, hehe! 😉

Tips til børne-tidsfordriv, børnevenlige hoteller og børne-ting generelt velkommes med kyshånd! <3